Faq | Returnering & Refundering | Tilbagebetaling

Tilbagebetaling

I tilfælde af, at du returnerer hele din ordre, så refunderer vi leveringsomkostningerne (Express gebyr undtaget).

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. Hvis du betaler via bankoverførsel eller regning, kan der dog gå op til 2-5 bankdage, før pengene fremgår af din konto.

Vi har ingen returinformationer for dine seneste 3 ordrer. Hvis du har returneret en ældre ordre, så tjek venligst din kundekonto for opdateringer.

Oversigt: Nedenfor kan du se en oversigt over, hvor mange hverdage det ca. tager, fra beløbet er refunderet til at dine penge fremgår af din konto afhængigt af betalingsform:

Betalingskort: 2-5 hverdag efter vi har registreret returneringen. Tjek din kontooversigt tilbage til købsdato for refunderingen. Ved MasterCard vil beløbet være synligt efter næste saldoopgørelse.

PayPal: fremgår af din PayPal-konto inden for 48 timer fra vi har registreret returneringen. Hos PayPal bestemmer du selv, om pengene skal blive stående på din PayPal-konto, eller om de skal overføres til din bankkonto.

Regning: op til 2-5 bankdage fra vi har modtaget registreret returneringen. Du betaler kun for de varer, du beholder. Hvis du allerede har betalt hele beløbet og fortryder købet inden for de 100 dages returret, tilbagefører vi pengene for de returnerede varer. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Gavekort: Inde for 24 timer efter din returnering er blevet registreret. Beløbet betalt med gavekort bliver overført til din Zalandokonto, og du kan se det under "Mine gavekort og tilgodehavende.

Bankoverførsel: op til 2-5 bankdage fra vi har modtaget registreret returneringen. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Express levering: hvis du vælger at returnere en vare refunderes du ikke gebyret fra express leveringen.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.