Sådan returnerer du et produkt fra Zalando Partner

Zalando er lig med unik service. Er du ikke tilfreds med en vare, kan du kvit og frit returnere den. Det gælder også produkter fra Zalando Partner. Du kan returnere en vare inden for 100 dage, og der tages naturligvis kun imod ubrugte varer.

Varer fra Zalando Partner skal ikke registreres retur online. 
Vær opmærksom på at returnere varen, som den blev leveret. Kom den i samme pakke, som dine andre varer fra Zalando, skal den også returneres i samme pakke. Hvis den blev leveret separat, skal den returneres separat.

Benyt det vedlagte returlabel til at klistre udenpå pakken, før du afleverer den på et af PostNords posthuse. Returlabels til Zalando Partners eget lager bliver sendt med i pakken fra partneren. Derfor ser de forskellige ud fra Zalandos egne. Du vil blandt andet kunne se, at der står ”Zalando Partner” øverst på følgesedlen.

Bemærk: Returnering er kun gratis, hvis du benytter det vedlagte returlabel og sender pakken med PostNord. Du kan altid få en gratis kvittering af PostNord, når du returnerer til Zalando eller en Zalando Partner, hvilket vi anbefaler, så du har et bevis for afsendelsen.


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.