faq | Pre-owned | Købe pre-owned varer på Zalando

Købe pre-owned varer på Zalando

Hvad er pre-owned varer?

Pre-owned er varer, nogen har ejet før. Alle vores pre-owned varer er kvalitetsmærkevarer, der er som nye i overenstemmelse med mottoet ”Second hand, First choice”. Takket være vores dobbelt kvalitetstjek sælger vi kun varer, med næsten ingen tegn på brug og i som ny stand.

Hvem sælger pre-owned varer?

Alle pre-owned varer sælges af ”Zalando Zircle”, der er et Zalando-mærke. Der er ingen kunde-til-kunde salg på Zalando. Du kan i stedet sælge dine pre-owned varer til Zalando.

Hvorfor er en pre-owned vare ikke længere tilgængelig?

Hver pre-owned vare hos Zalando er unik, så der er kun ét eksmplar i én størrelse. Hvis du falder for en pre-owned vare, så er det med at være hurtig.

Hvordan kan jeg se, jeg har bestilt en pre-owned vare?

Alle pre-owned varer er markeret som pre-owned. På produktsiden vil der står ”Solgt af Zalando Zircle. Det vil også fremgå på din brugerkonto, når du har gennemført bestillingen.

Kan jeg returnere pre-owned varer?

Vores 100-dages returfrist gælder også PRE-OWNED varer købt på Zalando. Vær opmærksom på, at varen skal være i samme stand, som da du modtog den. Det er vigtigt at du ikke bruger varerne og går med dem, men kun prøver dem på.

Tjekkes pre-owned varers ægthed?

Ja, hver enkelt vare tjekkes flere gange af vores trænede team for kvalitetskontrol og fotografiproduktion, der holder særligt øje med de pre-owned varers ægthed. Til trods for vores omfangsrige kontrol, kan vi ikke garantere at 100 % af varerne er ægte. Så snart vi har mistanke om, at en vare er en kopi, fjerne vi den fra sortimentet. Hvis du har modtaget en vare, du ikke er sikker på er ægte, så kan vores kunderservice hjælpe dig.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.
Hav venligst dit ordrenummer parat.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.