Faq | Pre-owned | Hvordan kan jeg sælge mit tøj hos Zalando?

Hvordan kan jeg sælge mit tøj hos Zalando?

Du kan sælge dine uønskede varer for et tilgodehavende til Zalando. Hvis du har varer liggende, der er som nye, så kan du sende dem til Zalando og få et gavekort som betaling. Alternativt kan Zalando donere beløbet til en lokal velgørenhed.

Her er, hvad du skal gøre:

1. Gå til ”Sælg varer” under ”Ønskeliste”. Du kan også finde det på din brugerkoto, når du klikker på "Dine salgspakker"

2. Vælg varer tidligere købt hos Zalando, eller upload varer købt andetsteds, og tilføj op til 20 af dem til din salgspakke. Du får at vide med det samme, hvilket beløb du vil få for hver vare.

3. Vælg dit tilgodehavende, når du har tilføjet de ønskede varer til din indleveringsboks. Du kan indløse beløbet som et Zalando gavekort, eller Zalando kan donere det til Røde Kors eller WeForest.

4. Send din anmodning, så modtager du en e-mail inden for 1-2 dage med en liste over de godkendte varer. Vær opmærksom på kun at 1) prisen den tilbudte pris kan ændre sig efter gennemsyn, 2) vi dobbelttjekker varer, der ikke er købt hos Zalando, for at tjekke, at de lever op til kravene. Du kan se det endelig beløb for dine varer i e-mailen.

5. Send dine godkendte varer med det forsendelseslabel, du fik med i e-mailen, og aflever den hos PostNord helt gratis. Husk at sende alle dine pre-owned varer i samme indleveringsboks. Det forsendelseslabel vi sender, er kun gyldigt én gang. Varer til pre-owned kan ikke sendes sammen med en returnering til Zalando.

6. Du modtager bekræftelse på dit tilgodehavende, når dine varer er blevet kvalitetstjekket. Det kan tage op til 14 dage. Herefter modtager du en e-mail med din gavekortskode eller bekræftelse på donationen.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer mening?

Når du har registreret din indleveringsboks, så kan du annullere den under ”Din garderobe” inden for et kort tidsrum. Hvis det ikke længere er muligt, så kontakt venligst vores kundeservice.

Varerne skal være som nye. Vi accepterer ikke følgende:

- Varer med tegn på brug, f.eks. pletter, huller eller lugt.

- Intimbeklædning som f.eks. undertøj og svømmetøj.

- Kopivarer og/eller varer uden mærke og størrelseslabel i.

- Børnetøj.

- Basics, f.eks enkle, ensfarvede t-shirts.

- Smykker, tørklæder og hatte.

- Varer,der stadig er inden for 100-dages returfrist.

Selvom vi accepterer de fleste varer, du kan finde på Zalando - og mange andre - så tager vi ikke imod alle tøjmærker.

Varer, der er købt som pre-owned på Zalando og lever op til vores kriterier, kan sendes ind til os med henblik på videresalg.

Nu er det din tur til at finde dine varer nye hjem!


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Icon is missing
Chat med os

Chatten starter med vores automatiske menu på dansk. Hvis den ikke kan hjælpe dig, kan du blive viderestillet til en medarbejder, der chatter på engelsk.

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.