Zalandos Nyhedsbrev

Med vores nyhedsbrev modtager du ugentligt personlige e-mails fra Zalando. Her får du et overblik over de nyeste tendenser, must-haves, klassikere til garderoben og andre modenyheder, der kan inspirere dig.

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du masser af fordele, bl.a. rabatkoder og direkte besked om aktuelle og kommende tilbud og udsalg.


Sådan tilmelder du dig:

Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Nyhedsbrev” allernederst på zalando.dk. Du kan også gå direkte ind på på siden her.

Her indtaster du din e-mail-adresse og vælger, om du vil modtage nyhedsbreve med herre- eller dametøj. Du modtager en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Så snart det er gjort, er du registreret, og du vil fremover modtage Zalandos nyhedsbrev.

Har du allerede en "Mit Zalando" brugerkonto, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet  under menupunktet "Mine nyhedsbreve". Hvis du tilmelder dig, når du er logget ind, har vi mulighed for at sende nyhedsbreve, der i højere grad er tilpasset dig.

 

Bemærk: Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet,men har du ikke modtaget det? så tjek venligst følgende:

Har du klikket på linket i bekræftelsesmailen? Tilmeldingen til nyhedsbrevet aktiveres først, når du har klikket på linket i den e-mail, du har fået sendt, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Har du muligvis aktiveret et spamfilter i din e-mail? Tilføj  message@my.zalando.dk til din adressebog, så vores nyhedsbrev sendes til din indbakke.

Undgå at klikke på SPAM-knappen. Det medfører, at andre e-mails fra Zalando (f.eks. ordrebekræftelsen), heller ikke sendes til din indbakke.


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.