faq | Betaling | Betalingspåmindelse

Betalingspåmindelse

Har du fået en betalingspåmindelse fra os? Så beder vi dig om at tjekke følgende, så din ordre kan blive afsluttet så hurtigt som muligt.

Allerede betalt/returneret

  • Hvornår er regningen blevet betalt? Det kan tage op til fem bankdage, inden din betaling bliver registreret hos os. Så snart det sker, modtager du en bekræftelse per e-mail.
  • Blev ordrenummeret korrekt angivet på overførslen? Husk altid at skrive det korrekte ordrenummer i referencefeltet, når du betaler din regning hos Zalando. Hvis du har glemt det eller er kommet til at taste forkert, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel (kontoindehaver, beløb, dato og den angivne tekst). 
  • Betalte du for flere ordrer i en overførsel? Hvis du har betalt flere regninger sammen, er det ikke sikkert, vores system kan identificere, hvilke ordrer, betalingen er til. Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel og hvilke ordrer, du har betalt for. På den måde kan vi hurtigst muligt få afsluttet dine ordrer.
  • Har du sendt varer retur? En returnering kan tage op til 10 arbejdsdage, inden vi registrerer pakken på vores returlager. Under ”Mit Zalando” kan du se de varer, som vi har registreret retur.
  • Har du skrevet dit ordrenummer som betalingsreference? Husk altid at skrive dit ordrenummer i referencefeltet, så vi kan tilknytte din betaling til din ordre hurtigere. Hvis ordrenummeret mangler, så har vi brug for 5 hverdage til at tjekke og behandle din betaling. Hvis du ikke har hørt fra os efter de 5 hverdage, så kontakt vores kundeservice med detaljerne for din overførsel (beløb, dato, kontoindehaverens navn), så vi kan finde den og afslutte din ordre.

Har du mistet overblikket over dine regninger?

Hvis du allerede har betalt eller returneret en del af ordren, vil beløbet blive opdateret i løbet af  5 hverdage efter din indbetaling eller indenfor 14 dage efter returnering af ordren.

Har du glemt at betale din regning?
Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at betale regning til følgende konto så hurtigt som muligt.

Betalingen sker til:
Betalingsmodtager: Zalando Payments GmbH
Registreringsnummer: 2149
Kontonummer: 0744622050
IBAN: DK3820000744622050
BIC/SWIFT: NDEADKKK
Bank: Nordea Bank Danmark A/S
Referencenummer: Dit ordrenummer/Bestillingsnumer

Husk altid at anføre dit ordrenummer i referencefeltet. Hvis du skal betale flere regninger, så beder vi dig om at overføre dem hver for sig.

Når du gennemfører dit køb, accepterer du, at kravet for betaling kan overdrages til tredjemand, herunder særligt men ikke begrænset til Zalando Payments GmBH. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at overdragelse kan ske til både selskaber i og udenfor Zalando-koncernen.

RELATEREDE SVAR


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.
Hav venligst dit ordrenummer parat.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.