Betalingspåmindelse

Har du fået en betalingspåmindelse fra os? Så beder vi dig om at tjekke følgende, så din ordre kan blive afsluttet så hurtigt som muligt.

  • Hvornår er regningen blevet betalt? Det kan tage op til fire bankdage, inden din betaling bliver registreret hos os. Så snart det sker, modtager du en bekræftelse per e-mail.
  • Blev ordrenummeret korrekt angivet på overførslen? Husk altid at skrive det korrekte ordrenummer i referencefeltet, når du betaler din regning hos Zalando. Hvis du har glemt det eller er kommet til at taste forkert, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel (kontoindehaver, beløb, dato og den angivne tekst). 
  • Betalte du for flere ordrer i en overførsel? Hvis du har betalt flere regninger sammen, er det ikke sikkert, vores system kan identificere, hvilke ordrer, betalingen er til. Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel og hvilke ordrer, du har betalt for. På den måde kan vi hurtigst muligt få afsluttet dine ordrer.
  • Har du sendt varer retur? En returnering kan tage op til 10 arbejdsdage, inden vi registrerer pakken på vores returlager. Under ”Mit Zalando” kan du se de varer, som vi har registreret retur.

Har du mistet overblikket over dine regninger?

Log ind for at se dine åbne beløb

 
Under ordreoversigten på din brugerkonto, kan du finde det aktuelle beløb for pågældende ordre.

Hvis du allerede har betalt eller returneret en del af ordren, vil beløbet blive opdateret; i løbet af  5 hverdage efter din indbetaling eller indenfor 14 dage efter returnering af ordren.

Har du glemt at betale din regning?
Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at betale regning til følgende konto så hurtigt som muligt.

Betalingen sker til:
Betalingsmodtager: Zalando SE
Registreringsnummer: 2149
Kontonummer: 0744622050
IBAN: DK3820000744622050
BIC/SWIFT: NDEADKKK
Bank: Nordea Bank Danmark A/S
Referencenummer: Dit ordrenummer/Bestillingsnumer

Husk altid at anføre dit ordrenummer i referencefeltet. Hvis du skal betale flere regninger, så beder vi dig om at overføre dem hver for sig.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og er underlagt Googles persondatareglement Databeskyttelseserklæring og vilkår Handelsbetingelser.

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.