Forudbetaling

Bemærk: Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Som udgangspunkt er det ikke muligt at vælge bankoverførsel. I nogle tilfælde har du dog kun mulighed for at vælge bankoverførsel som betalingsform.


Når du betaler via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail. I den finder du Zalandos kontooplysninger, så du kan overføre købsbeløbet (husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail).

Så snart vi modtager betalingen fra dig, går vi igang med at behandle din bestillling. Alt afhængig af bank kan det tage 3-5 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig.

Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen til dig og sin bestiling, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer, som står i ordrebekræftelsen fra os.
De bestilte varer vil være reserveret indtil, at vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Afrundingsreglerne for betaling med kontanter gælder ikke ved betaling via bankoverførsel. Dvs. du skal ikke fortage nogen afrunding.

Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen. Læs mere om indsigelsesordningen her.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.