Betaling med kreditkort

Hos Zalando er det nemt og sikkert at betale med betalingskort.
Du kan betale med VisaDankort, Visa og MasterCard. Hvis du har et VisaDankort, er det Visa-delen af kortet, du betaler med. Det koster dig naturligvis ikke noget. Du kan bestille for op til 4500 kr. med kort. I særlige tilfælde kan du bestille for mere end 4500 kr., afhængig af en vurdering fra zalando.dk.

Vi hæver først beløbet på dit kort, når ordren forlader vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet. Hvis du returnerer en vare, refunderer vi købsbeløbet for de returnerede varer til dit betalingskort automatisk.

Dine kortoplysninger overføres via en krypteret SSL-forbindelse. Det er en høj sikkerhedsstandard, der gør betaling med kort på zalando.dk meget sikkert. Du kan finde flere information om sikkerhed længere nede i artiklen.

Når du handler på zalando.dk, gemmer systemet automatisk dine kortoplysninger i krypteret form. Det er sikkert og gør det lettere for dig, næste gang du handler på zalando.dk, da du slipper for at skulle indtaste kortoplysningerne igen. 

Øget sikkerhed ved betaling med betalingskort: Verified by VISA og MasterCard Secure Code
Verified by VISA og MasterCard Secure Code benytter særlige krypteringsnøgler, der øger sikkerheden ved kortbetalinger på internettet.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver at installere yderligere software på din computer for at kunne betale med kort. Alle kunder, uanset om de allerede har oprettet en MasterCard Secure/Verified by VISA kode eller ej, vil automatisk blive viderestillet til deres kortudsteder.

Hvis du allerede har en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode: Du vil blive bedt om at godkende transaktionen med din personlige kode. Når koden er blevet godkendt af din kortudsteder, modtager du kort efter en ordrebekræftelse fra Zalando.

Hvis du endnu ikke har en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode: For at benytte denne service skal du først oprette en kode. Du vil blive stillet et par sikkerhedsspørgsmål, før du får mulighed for at oprette en kode og sikkerhedsspørgsmål til fremtidig brug. Næste skridt fremgår af afsnittet foroven.

Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen "kreditkort” i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder som PayPal eller bankoverførsel. Vores kundeservice har desværre ikke mulighed for at påvirke eller forudse hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig.


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.