Prøv først, betal senere

Prøv først, betal senere er en helt ny approach til shopping med kreditkort.

Hvordan virker det?

Prøv først, betal senere er til dig, som shopper med kreditkort, men gerne vil prøve tingene derhjemme, i ro og mag, og hvor pengene først bliver trukket, når du har besluttet dig for, hvad du vil beholde eller om det hele sendes retur. Uden ekstra omkostninger for dig.

Du har en uge til at bestemme dig, og dit kort debiteres først, når vi modtager din returnering eller når betalingsdatoen overskrides. Du modtager som altid en ordrebekræftelse, når du har foretaget din bestilling, og her finder du også den nøjagtige dato for debiteringen. Vælger du at returnere hele ordren, debiteres du selvfølgelig ikke.

I bestillingsprocessen bliver du bedt om at angive dine kreditkortoplysninger, men bare rolig, vi vil ikke opkræve noget beløb før den angivede dato. Du kan bruge dit Visa eller Mastercard, men vi accepterer desværre ikke American Express.

Hvis vi ikke modtager din returnering inden den angivne betalingsdato, debiteres dit kreditkort med det fulde beløb. Du har dog som altid 100 dages fuld returret.

Bemærk venligst, at denne betalingsmetode ikke altid er tilgængelig.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og er underlagt Googles persondatareglement Databeskyttelseserklæring og vilkår Handelsbetingelser.

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.