Oprettelse af brugerkonto

Oprettelse af brugerkonto

Du kan til hver en tid og helt uforpligtende gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af varer på zalando.dk. Så snart du finder en vare, du gerne vil købe, skal du blot oprette en konto. Klik på Log på i øverste højre hjørne på siden og herefter ”Opret dig nu”.

På registreringssiden skal alle felter, der er markeret med * udfyldes. I feltet "Kodeord" kan du selv bestemme et kodeord. Vi anbefaler et sikkert kodeord, der består af mindst 6 tegn, og at der bruges specialtegn, tal samt store og små bogstaver.

Husk dit kodeord og din e-mail-adresse, da du bruger de oplysninger til at logge ind på din konto i fremtiden.

Vi overholder de gældende databeskyttelsesregler og giver derfor ikke dine oplysninger videre til tredjemand.

Ønsker du at modtage yderligere information om trends, kampagner og rabatkoder, sætter du et hak i afkrydsningsfeltet nedenfor. Vær opmærksom på, at du kun kan modtage nyhedsbrevene, hvis du trykker på aktiveringslinket i den efterfølgende bekræftelsesmail.

Du bekræfter dine indtastede oplysninger ved at klikke på knappen "Fortsæt". Herefter kommer du automatisk videre til din brugerkonto, hvor du til enhver tid kan kontrollere, ændre eller supplere dine oplysninger.

For at deaktivere din brugerkonto på Zalando kontakter du kundeservice, der vil hjælpe dig med at få det gjort. Du bedes oplyse os om, hvorfor du ønsker at deaktivere den, så vi kan gøre siden endnu bedre.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Mandag til fredag mellem 08.00 - 18.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.