Priser

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 
Når du handler hos Zalando, så indgås aftalen på dansk.
Flere faktorer påvirker vores prissætning. Som forhandler er vi ikke bundet af faste priser, men vi tilpasser os markedspriserne. Priserne på udvalgte varer kan derfor variere - også på samme vare i forskellige størrelser og farver. 
 
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din faktura, hvor moms og nettopris er inkluderet, så bedes du kontakte vores kundeservice. Du kan finde vores kontaktformular nedenfor.

Hos Zalando har vi et minimumsbeløb på 189,00 kr. per ordre for gratis levering, og et gebyr på 29,00 kr. for ordrer under dette beløb i Danmark. 

Du vil stadig have 100 dages fri returservice uanset købsbeløb, og gratis levering for alle ordrer med et købsbeløb på 189,00 kr. eller højere.

Takket være vores unikke leveringservice kan du prøve alle de varer du bestilte komfortabelt derhjemme og kun beholde det ønskede. Ved en fuld returnering af de købte varer, refunderer Zalando fragtomkostninger på 29,00 kr. Zalando opkræver ikke et efterfølgende gebyr på ordrer, der bevæger sig under 189,00 kr efter retur.
 


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.