Cyber Week på Zalando

Hvad er Cyber Week? 
En hel uge fuld af rabatter - 24/7. 

Hvornår er der Cyber Week? 
Kampagnen kører fra søndag d. 24 november til mandag 2. december. 

Hvilke varer vil være på tilbud? 
Det er en overraskelse! For at kunne tilbyde dig så mange rabatter, som overhovedet muligt, så er der tilbud på forskellige kategorier hver eneste dag - fra tøj til smykker. 

Følg Cyber Week linket på vores hjemmeside for at se, hvilke varer, der kommer tilbud på den pågældende dag. Hold øje med Cyber Week-flaget, som vises på alle de rabatterede varer. Det er ikke til at gå glip af.  

Har jeg brug for en speciel kode?
Niks!  Alle varerne er allerede på tilbud, hvilket gør det nemt at se, hvor meget du sparer. Det eneste du skal gøre er at tilføje varerne til din indkøbskurv.

Noget andet, som jeg burde vide? 
Vi forventer et stort antal ordrer over Cyber Week, så vi skal bede om lidt ekstra tålmodighed, hvis den store tilbudsuge forsinker vores hjemmeside en smule mere end hvad normalt er. 

Til trods for, at vi selvfølgelig har tænkt os at gøre alt for, at du får din ordre i hænderne i tide, så beder vi dig være forberedt på eventuelle forsinkelser i forsendelsen.  

Tilbud og tilgængelighed kan variere. Vi tilføjer nye linjer hele ugen, så hold øje med vores hjemmeside for de nyeste og bedste tilbud i ugens løb. 
 
Du skal derudover være opmærksom på, at der grundet det store antal ordrer, vil være tilbudsvarer og udvalgte størrelser, der bliver udsolgt hurtigt. Når de er væk, er de væk - så det er med at slå til! 

Da vores Cyber Week tilbud vil ændre sig i løbet af hver dag, så kan prisen på en vare også ændres; afhængigt af tilgængelighed og tid. 


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.