Katalog

108 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Evita – håndlavede italienske sko

Uanset om du leder efter et par lækre stiletter, en smart herrestøvle eller noget helt tredje, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde et par, du kan lide hos Evita.

Sans for kvalitet

Vi er vilde med Evitas store udvalg af sko til arbejdet, til festen eller til noget helt andet. Høj eller lav hæl, bred eller smal skaft. Evita har helt sikkert et par sko, der passer til dit outfit — uanset humøret på dagen. 

Her får du kvalitet for alle pengene med sko, der er fremstillet af det fineste læder eller ruskind, og som ikke blot ser godt ud, men som vil holde rigtig længe. Der er altså ikke nogen køb og smid væk-kultur her. Vi elsker sansen for detaljerne på læderet og ruskindets fine struktur – det eneste råd, vi vil give dig med på vejen, er at pleje dine ruskindssko, inden du tager dem i brug. Så holder de nemlig endnu længere.

Skal skoene være pæne, så de passer til jakkesættet, eller leder du efter en ny Chelsea-støvle, der kan tage dit outfit til nye, rå højder, har Evita helt sikkert et par sko, der vil falde solidt inden for rammen. 

Stilbevist og klassisk

Vi elsker brandets evne til at sammensætte moderigtige farver og sæsonens mest populære materialer, snit, hælhøjde og skaftehøjde. Man ved det bare, når man får deres sko på. 

Her kan du finde de klassiske sko, der passer rigtig godt til enhver lejlighed. Vi er vilde med de mange forskellige slags sko i forskellige materialer og farver, der altid vil kunne sætte prikken over i’et i forhold til dit aktuelle behov og øvrige outfit.

Hvis du også går op i, hvor og under hvilke arbejdsforhold dine sko er fremstillet, kan du trygt læne dig tilbage med dine nye sko på. Alle skoene er nemlig håndlavet i Italien, hvilket ikke blot vidner om høj kvalitet, men også om ordentlige arbejds- og lønforhold for dem, der har fremstillet dem.

Det betyder, at skoene altså ikke ”bare” er fremstillet af gode materialer. Nej, de er i allerhøjeste grad også fremstillet af hænder, der ved, hvad de laver – og dine sko vil kunne holde i mange sæsoner. Bare husk at vise dem lidt TLC med en omgang læderfedt eller imprægnering, når du altså først har valgt dem fra det store sortiment. 

Her er du i gode hænder (eller skal man sige fødder)?