Katalog

Populære filtre

Everlast: Din daglige træning når nye højder

Du er i helt trygge hænder, når du lader Everlast pryde dit sportslook. Et mærke, der har overlevet skarp konkurrence på sportstøjsmarkedet, er værd at holde ekstra øje med. Siden 1910 har det verdenskendte brand prydet store og små stjerner. Du kan blive den næste – lige præcis på det niveau, der matcher dine drømme. Talentet bakkes op af amerikansk stålvilje og bevis på, at man har styr på tingene.

Everlast er også et førende beklædningsmærke inden for kampsport med hardcore sportstøj med autentisk streetwear-attitude. Rødderne direkte fra The Bronx siger alt. Tøjet er skabt til at kunne modstå presset under kamp og træning, så du kan praktisere din teknik og blive endnu bedre til at performe.

Sport eller hverdag. Amerikaner-styles med coolness og løse pasformer får dig funktionelt og moderigtig fra by til natur. Tag en spurt rundt om søerne eller driv den af i et af de velsiddende træningssæt, der kaster beundrende blikke af sig. Alle kender det buede logo med blokbogstaverne.

Et verdenskendt renommé, du aldrig går fejl af

Din aktive livsstil starter med motivationen og tøjet. Det sidste finder du hos Zalando, hvor Everlast er et sikkert valg til masser af action. Er der en bokser gemt i dig? Mærket har mesterskabstitler i pokalskabet fra sponsorerede atleter. Det siger alt om standarden og kvaliteten, der løfter sportsniveauet positivt. Styrke, dedikation og talent er indbegrebet af DNA’et, der overføres til dig i træningshallen.

Klassisk og holdbart træningstøj til garderoben. Hos det amerikanske sportsmærke er enkelhed en del af designstilen. Stærke basisfarver som sort og hvid krydres med mere kulørte toner, der giver tøjet karakter. Trop op i fitnesscenteret i et par træningsbukser med ankelelastikker samt en formsyet top, og ingen er i tvivl om dine ambitioner.

Om sveden pibler, eller pulsen slår i normal hvilestand. Det er ligegyldigt. Everlast leverer den samme udstråling både på og udenfor sportsbanen. Mærket har den perfekte aura af rebelskhed, som passer unikt til kollektionernes hættetrøjer og træningsshorts med klar inspiration fra bokseringen.

Lad din træningsindsats vare evigt

Lav eller høj intensitet. Everlast er beregnet til alle sportsentusiaster og fritidsgymnaster. Elastan er lig med strækbarhed, så du kan dyrke yoga eller løbe en tur med højeste komfort, mens bløde bagsider på tøjet får dig i sportshimlen. Du kan udfolde dig maksimalt med opvarmning, træning og udstræk lige efter bogen.

Hold dig tør under træning. Når kroppen er godt varm, som den skal være, kan du slippe af med sved og varme. Åndbare materialer leder fugten væk fra kroppen, så du kan træne igennem med velbehag. Match de forskellige items på klogeste vis, så du kombinerer dig ud af sæsonens udfordringer.

En ærmeløs top til de sportsgrene, hvor armene er i fuld sving. Boksning, tennis eller basketball med fri armbevægelse. Sat sammen med et par af de lange satinshorts, der både er lette og ventilerende takket være mesh. Yd dit optimale med Everlast, der altid klæder dig på, så du kan presse dig selv optimalt. Mode og funktion er lige i skabet, og du kan ikke ønske dig et mere cool sportsmærke.