Katalog

99 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det lyder som noget prestigefyldt og eksklusivt, og det er det også. Selvom mærket er svensk, så har man hentet inspirationen til navnet i den engelske by af samme navn, der er kendt for sine fantastiske tekstiler. Eton er enhver mands tilfredsstillelse i form af skjorter og tilbehør.

Eton gør dig til mand med stort M

Har du en julefrokost, et jobinterview eller et bryllup i vente, eller har du brug for at være præsentabelt klædt på i det daglige? Så er der gode råd at hente hos Eton, som i mere end ni årtier har forkælet alverdens mænd med skjorter af enhver art. Her finder du både tætsiddende modeller i sporty stilarter, som gør sig super godt sammen med jeans og blazer, men du finder også masser af klassiske habitskjorter i helt klassiske cut. Det er lige fra den uundværlige hvide eller lyseblå til mønstrede og farvede designs med prints, der er at finde i kollektionerne.

Det er skjortedag hver dag på din facon

Når nu man er specialister i at designe skjorter og har gjort det i en menneskealder, så er det naturligt at udvide sortimentet. Det er netop, hvad Eton har gjort. Udvidelsen består af noget så fuldført og kontinuerligt som tilbehør til skjorter. Det betyder slips, butterfly og lommeklud til de helt store gallafester eller blot til almindelig hverdagsbrug. De forskellige farver og former giver dig mulighed for at skabe personlige looks, hvor tilbehøret fungerer som toppen af kransekagen. Husk altid at knappe skjorten til og vende vrangen ud, inden den ryger i vaskemaskinen! Og senere hen er en tur på strygebrættet med til at give den et sidste finish.

Inspiration