Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
shipped_by_zalando
15 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lyden af ordet Escada emmer af noget sydlandsk. Vi skal dog ikke længere syd for grænsen end Tyskland, hvor Margaretha og Wolfgang Ley grundlagde det luksuriøse brand tilbage i 1976. Brandet tilbyder luksuriøst designertøj til stilbevidste kvinder i alle aldre. På trods af det skarpe fokus på kvalitet og knivskarpe designs er der intet højtravende over mærkets designtilgang.

Masser af kjoler til garderoben

Blot et hurtigt kig i brandets sortiment giver indblik i et univers af feminine detaljer og beklædningsdele. Kollektionerne er nemlig spækket med smukke kjoler og nederdele til kvinder, som elsker at hylde den feminine udstråling. Vælg imellem plisserede nederdele og fine sommerkjoler i lange og korte modeller. Brug en A-formet nederdel til at fremhæve din flotte talje med en bodystocking og stiletter til. De fine modeller er udstyret med flotte detaljer, som giver hvert item personlighed. Hvis du er en rigtig kjole-pige kan du glæde dig over det store udvalg af cocktail-, jersey- og sommerkjoler i flotte farver og asymmetriske mønstre.

Lad Escada fuldende din garderobe

I lækkert tøj fra Escada kan du være sikker på at få et par komplimenter med på vejen. Brandet har også sørget for skønne accessories i form af tasker og sko til detaljerytteren. Skoene er det perfekte valg til dig, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af din sko. De fine tasker kan du med fordel lade komplimentere de smukke modeitems fra det erfarne mærke. Kan du godt lide at blive mødt med beundrende blikke er dette brand det perfekte valg til din garderobe. Vi er i hvert fald vilde med det glamourøse udtryk fra Escada og derfor finder du naturligvis et udsøgt udvalg lige her på Zalando.dk.