Lipbalm fra eos – fra læbepomade til designerdåse

Forestil dig, at du kunne pirre dine smagsløg med friske jordbær eller et pift af appelsin, når som helst du ville. Med den unikke kollektion af økologisk lipbalm kan du forkæle og beskytte dine læber medskræddersyede smagsoplevelser. Du kan ovenikøbet dele den søde oplevelse med et kys i stedet for at skulle rode i tasken.

Brun eller blåfrossen? Brug bare balsam!

Vi skal lige have én ting på plads. Man skal ikke kun passe på sine læber i vintermånederne, selvom tør og kold luft udtørrer den følsomme hud på læberne, så du hurtigt ender med læber, der er tørre og sprukne. Grundig læbepleje er faktisk et must hele året rundt, da huden på læberne er utrolig tynd, og sol og varme kan sagtens virke ligeså udtørrende som kulde.

Om sommeren er det en rigtig god idé at vælge en balsam med højt fugtighedsindhold og solfaktor som ekstra beskyttelse. Og det er betydeligt rarere at bruge balsam på læberne end en almindelig solcreme. Der findes næsten ikke noget, der gør mere ondt end solskoldede læber, og opstår der først revner, ja, så har de ligeså svært ved at hele om sommeren som om vinteren.

Udover at balsam giver dig glatte og bløde læber, så findes der alle mulige og umulige varianter, som giver dig mere fyldige læber, en frisk farve og smager godt. Den rigtige lipbalm kan i nogle tilfælde supplere både fugtighedscreme og primer. Læs videre her og gå på opdagelse i den utrolige historie om eos, det lille firma i New York, der har bragt balsam på alles læber.

Mange muligheder for anvendelse af balsam:

  • Helt indlysende er det at bruge balsam til at beskytte dine læber mod sol, kulde og vind.
  • Du kan også bruge den andre steder på kroppen til f.eks. at lindre hudafskrabninger og andre småskader.
  • Balsam som hjælp til at lægge den perfekte makeup.

Eventyret om eos

Eos er muligvis det mest kendte brand inden for læbepomader – og det er ikke uden grund. Folkene bag eos er lykkedes med at forvandle et produkt, der er så grundlæggende simpelt, til en accessory på linje med smykker og tasker. Med sine helt unikke kollektioner har fimaet føjet en lækker sanseoplevelse til den selvsikkerhed og nydelse det giver at have bløde, glatte læber samlet i én fin lille beholder. Resultatet er et garanteret smil på fugtede og sunde læber med smag.

Deres hengivelse til den perfekte balsam har gjort deres små æggeformede kapsler til enhver kvindes nødvendige tilbehør. Om det gemmer sig i inderlommen på dit træningstøj, er stoppet i din rygsæk mellem laptop og arbejdspapirer, eller ligger og hygger sig blandt pudder og blush i den der lille designertaske, du liiiige samlede op på sidste smuttur til London – det lille æg er med overalt!

Den lille dåse og hendes mindre søskende

Imidlertid hviler eos ikke på laurbærrene, men er i fuld gang med at gøre andre områder af din skønhedspleje dejligere. Resultatet er for eksempel Shave Cream med hindbær og granatæble. Trods deres succes er folkene bag mærket forblevet tro mod deres mission om kun at bruge de bedste ingredienser i deres produkter, som leverer ren nydelse for alle sanser.

Hvad med at prøve Lavender Jasmine, der leverer både vitaminer og naturlige olier, sheasmør, aloe og et helt døgns intensiv fugtighed? Den egner sig såvel til våd- som tørbarbering, så du behøver ikke at gå på kompromis, hvis tiden er knap. Hvis du bare lige skal rette en smule, er det ikke nødvendigt at gå på kompromis med den høje kvalitet og blide blomsterduft.

Med eos behøver du hverken at bekymre dig om mineralolie eller parabener – Lavender Jasmine er 100 procent vegansk. Faktisk er bæredygtighed og naturlig sundhed noget, som eos virkelig dedikerer sig til. Deres bedst sælgende mærke Organics er blåstemplet af både amerikanske USDA og af Ecocert og er kendetegnet ved 100 procent naturlige og 95 procent bio-certificerede ingredienser.

Balsam for læbe og legeme

Læbebalsam er godt for andet end læberne. Den nærende cocktail af kokos-, shea-, avocado-, solsikke- og ricinusolie i eos' Melon Blossom fungerer rigtig godt til hudafskrabninger og andre småskader på huden, der har brug for ro til at hele. Varm lidt læbebalsam op mellem fingrene og smør det forsigtigt på, hvor der er brug for det.

Af samme grund er læbebalsam også et fantastisk supplement til diverse dagcremer, når det gælder hudens tørre pletter. For eksempel er navnlig shea butter et langtidsholdbart værn om de udsatte områder i ansigtet. De gavnlige fedtstoffer forsvinder nemlig ikke, når du bader om sommeren eller pudser næse om vinteren.

Er du meget tør omkring øjnene, kan du bruge læbebalsam som ansigtsmaske omkring øjnene. Vask huden, og smør et godt lag på, men pas på, du ikke kommer det i øjnene. Lad balsamen virke i ti minutter og tør så forsigtigt af.

Læbebalsam eller læbestift?

Der er faktisk ingen ende på anvendelsen. Vidste du, at du også kan bruge læbebalsam som en del af dit makeupritual? Kom lidt på kindben og under øjenbrynet, så har du en highlighter, der samtidig er sund og behagelig. Du kan også bruge læbebalsam til at tone din eyeliner helt jævnt ud. Og er du glad for glimmer på øjenlågene, kan læbebalsam også bruges som fiksering eller som base, så din øjenskygge sidder som den skal hele dagen.

Du kan også forskønne hænderne og samtidig undgå spild. Væn dig til at gnide overskydende læbebalsam af på neglebåndene, så holder de sig bløde og er nemme at skubbe op med for eksempel en cuticle. Og står du lige og synes, at øjenbrynene skal sættes på plads, ja, så kan du bruge din eos balsam som naturlig, blød og let glosset bryngel. Brug eventuel en mascarabørste til at rede dine bryn og balm på plads med.

Summa summarum: For at bevare dine læber bløde og glatte hele året, skal du bruge læbebalsam. Med læbebalsam fra eos har du nærmest et makeupsæt og en førstehjælpskasse i dametasken. Så, sørg for altid at have det lille æg på dig, så du kan smøre læberne, så snart de trænger til kærlighed.