Sko, tøj og accessories fra Eisbär

 • Mærke
 • Sportsgrene
 • Pris
 • Farve
 • Materiale
  35 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 1

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  Den østrigske fabrikant af huer Eisbär har længe været et veletableret og velrenommeret mærke på det europæiske marked og er tilmed en af hovedsponsorerne af det østrigske nationale ski-team. Uanset om du er på udkig efter en klassisk hue eller noget lidt mere vildt og iøjnefaldende, er Eisbär det helt rigtige valg for dig. Eisbär-huerne er de mest genkendelige af alle på pisterne, og kombinationen af funktion og mode gør Eisbär-huerne til de mest populære huer i dag, og det er ikke kun til turene ned af løjperne, men også i alle andre sammenhænge, hvor det måtte være nødvendigt at holde ørene varme.

  Varme ører med stil

  Eisbär startede som en lille familievirksomhed, som producerede strikvarer. Mange af huerne fra Eisbär er lavet af det lune og tekniske Polartec®, hvilket gør dem yderst lette og holdbare. Strikhuerne er i de fleste tilfælde lavet af merino-uld, hvilket giver sikkerhed for den højeste kvalitet, blødhed og masser af varme. Hos Zalando.dk hverken kan eller vil vi komme uden om de flotte og lækre huer fra Eisbär, og vi har udvalgt en lang række modeller, så der er noget for enhver smag. Hos Zalando.dk er vi glade for at kunne tilbyde lune ører på den stilede måde til alle.

  Gratis service

  Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

  Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

  Skriv til os enten via. e-mail eller kontaktformularen