Trend Report

Body Language

Derfor er bodystockingen sommerens must-have til enhver lejlighed.
Lily Aldridge © Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images, Lupita Nyong’o © Jon Kopaloff/FilmMagic via Getty Images
Lily Aldridge © Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images, Lupita Nyong’o © Jon Kopaloff/FilmMagic via Getty Images 

Hvis du undrer dig over bodystockingens nylige comeback, så har du svaret på skuespillerinden Selena Gomez' eller sangerinden Rita Oras Instagram. Begge kvinder bruger sexede looks med tætsiddende bodystockings i mange forskellige farver og materialer, med referencer fra slutningen af 80'erne og til starten 90'erne.

Designere som Donna Karan, Givenchy og Max Mara har haft bodystockinger med i deres seneste kollektioner, hvor de genfortolker den slankende silhuet på forskellige, men kreative måder. Tag for eksempel Givenchys bodystocking. Den kunne nemt forveksles med en elegant badedragt med den nedringede snøreudskæring. Karans er mere diskret i en neutral sandfarve og sexet ryg med krydsstropper. Max Maras bodystocking er udsmykket med hvide blonder, en elegant version, som let kunne forveksles med et kostume fra Svanesøen. Kombineret med lange flagrende bukser eller en nederdel bliver bodystockingen raffineret og elegant. Så lad tylskørtet ligge i skabet.

Bliv inspireret af Lily Aldridge og Elle Fanning. Førstnævnte har valgt en sexet sort sag med snøre à la Givenchy. Kombineret med løse boyfriend-jeans får Aldridge et legesygt tomboy-look med sin vovede bodystocking. Fanning har valgt noget enklere ved at kombinere en sort bodystocking med tætsiddende bukser. Med håret trukket tilbage er hendes outfit en hentydning til bodystockingens begyndelse i balletten.

Bodystockingen fungerer endda på den røde løber, som Oscar-vinderen Lupita Nyong'o har bevist. Hendes limegrønne sag med vingeærmer kombineret med en lyserød pailletnederdel var både afslappet og elegant. Og farven var fantastisk.

Hvis du er træt af T-shirts, så vælg et af sæsonens mere slankende og alsidige pieces. Du vil ikke fortryde det.

Shop stilen