Get the Look

Reese Witherspoon

Se her, hvordan stjernen fra "Big Little Lies" går klædt på sommerens vandreture.
© Getty Images / BG004/Bauer-Griffin
© Getty Images / BG004/Bauer-Griffin 

Reese Witherspoon vandt alles hjerter med romantiske komedier som Blondinens Hævn i slutningen af 90'erne. Siden gennembruddet i The Man in the Moon har skuespillerinden fra New Orleans konstant arbejdet sig opad i Hollywood – fra hovedroller i anmelderroste film som Walk the Line og Wild til sit eget produktionsselskab, Hello Sunshine.

Witherspoon er berømt både for sit skuespiltalent og for sin fantastiske fornemmelse for stil. Hun er ofte iført couture-kjoler på den røde løber, men til dagligt er hun sine rødder tro og fastholder et sydstatspræg i sine outfits, der er lige så feminine og smukke som hendes tøjmærke, Draper James. Witherspoon er også sportsentusiast og kan ofte ses på vandreture omkring sit hjem i Los Angeles.

Til din næste vandretur i bjergene kan du lade dig inspirere af den 41-årige stjernes stil og vælge korte sorte leggings, en grå tanktop med slogan og farverige sneakers. Tilføj blot en baseball-cap og sorte solbriller for at beskytte dig mod sommersolens barske stråler. Og for at holde dig incognito.

Shop nu