Editor's Pick

Olivia Palermo

New York Fashion Week er i fuld gang, og dette afslappede look fra Manhattans trendsetter er det perfekte outfit til at få opmærksomhed fra de forreste rækker.
© Christian Vierig/Getty Images
© Christian Vierig/Getty Images

I realityshowet The City var hun en ung kvinde, som kæmpede for at få sit gennembrud i modeverdenen. Ti år senere har Olivia Palermo skabt et forretningsimperium med udgangspunkt i sin gode tøjsmag. Palermo har med sin sans for accessories og medfødte evne til at identificere trends forstået at finde den perfekte blanding af luksusdesignertøj og lidt billigere pieces i sine kollektioner. Trendsetteren har skabt sig et navn i New Yorks modeverden som model og via partnerskaber og anbefalinger. Hendes seneste projekt, en basiskollektion for Banana Republic, vil blive præsenteret under New York Fashion Week.

Mens planlægningen af næste forårs modeshows allerede er i fuld gang, skaber trendsetterne mode her og nu. Find inspiration til din egen stil fra Palermo til efteråret, og rejs tilbage til 70'erne. En marineblå poncho over en smart, hvid skjorte er en tidløs kombination. Bukser med vidde er på mode i denne sæson, så vælg et par bukser i "sailor"-look med en sporty gul stribe ned langs siden. Glem ikke spidse støvler, da de får benene til at se længere ud, og et afslappet tørklæde med print.

Vi ville bare bare ønske, vi havde hendes bedste accessory: hendes mand, modellen Johannes Huebl.

Stæl Olivia Palermos stil