Get the Look

Lizzy Caplan

Den smukke Masters of Sex skuespillerinde tryllebinder alle i denne dristige gule maxikjole.
© Amy Graves/WireImage
© Amy Graves/WireImage 

Elizabeth Anne "Lizzy" Caplan har haft masser af op- og nedture i løbet af sin karriere. Den amerikanske skuespillerinde er måske bedst kendt for sine roller som modsætningen til den arketypiske Manic Pixie Dream Girl i mindre kendte, men hylende morsomme serier og film, men hendes provokerende rolle som sexologen Virginia Johnson i dramaserien Masters of Sex har for alvor givet hende stjernestatus i Hollywood.

I modsætning til Janis Ian, hendes rolle i Mean Girls, undgår den 35-årige goth-looket i det virkelig liv og viser en mere afdæmpet stil på den røde løber med delikate outfits, colorblocking og kontrastrige mønstre.

Gul er farven denne sæson og med god grund: Det er den gladeste farve i spektret. Her skinner Caplan igennem i en elegant maxikjole med strålende gule blomster. Resten af hendes outfit er nedtonet med tilbehør helt i sort og et par hvide sneakers.

Hendes lette makeup skaber en smuk kontrast til den iøjnefaldende påklædning. Kør den afdæmpede stil som Caplan, eller gå efter et aftenlook ved at vælge sorte stiletter i laklæder i stedet for sneakers. Uanset hvad du vælger: Gult bør være dit faste holdepunkt i denne sæson.

Stjæl Lizzy Caplans stil