Brand Diaries

HILFIGER DENIM x Zalando Collection

Eksklusiv basiskollektion, der fejrer det rå New York City, lanceres på Bread & Butter

TOMMY HILFIGER står for den ukuelige amerikanske optimisme. Den ligger dybt i brandets DNA og udtrykker et ønske om at fejre individualitet og hele tiden bryde konventionerne. Det er denne tørst efter innovation, der har været drivkraften bag brandet, og som gør, at brandet stadig er lige så relevant i den skiftende modebranche i dag som i 1985, da det blev til med friske og energiske toner.

Efter en kort periode som medstifter af en lille kæde af tøj- og pladeforretninger i staten New York i 70'erne, startede Hilfiger sin herretøjslinje af samme navn med fokus på preppy sportstøj. Hans stærke vision for brandet blev underbygget både af hans viden om, hvad der manglede på markedet, og af de ting, han selv ønskede at introducere. Hilfiger var vild med det preppy Ivy League-look, og han så disse looks som stærke designs, som han ønskede at finjustere og give et mere uformelt og markant udtryk ved gøre dem up-to-date og redesigne de markante silhuetter til de mere kræsne modeforbrugere.

Tre årtier senere oplever TOMMY HILFIGER, som andre mærker, der har et solidt bagkatalog fra det sidste årti af det forrige århundrede, en renæssance. Ansporet af dyrkelsen af alt fra 90'erne og begæret efter "now-stalgia', genopfinder brandet ældre basismodeller som moderne klassikere. Det er noget, som TOMMY HILFIGER altid har været ivrig efter at dyrke: muligheden for at genopfinde klassikere med et frisk og moderne twist til nutiden.

Det ville være forkert at nævne TOMMY HILFIGER uden at nævne hans indflydelse på denim. Fra Aaliyahs overalls med logo til denim-klædte festfolk til hip-hop-fester i 90'erne – denim har altid stået i centrum af brandet TOMMY HILFIGER og har haft en varig indflydelse på brandets historie.

Den eksklusive kollektion HilfigerDenimXZalando bliver lanceret på Bread & Butter og fejrer Hilfigers rå New York City. Kollektionen består af sports- og streetwear-klassikere blandet med moderne styles. Hver af disse er nyfortolket med et frisk HILFIGER DENIM-twist. De vigtigste elementer fra stilen er afslappede silhuetter, fremhævet med grafiske elementer, de kendetegnende sort/hvide farvesammensætninger og TOMMY HILFIGERS rosagyldne detaljer.

De mest markante dele i herretøjskollektionen er en polarhvid dunjakke med colour-block-detaljer, en pullover-jakke med kontrastpaneler og slidte salt og peber-vaskede sorte denimjeans. I damekollektionen er der store forventninger til den lange monokrome varsity-jakke med flotte grafiske ærmer, en turtleneck-kjole med sporty striber på ærmerne og en rosagylden dunjakke.

TOMMY HILFIGER er i dag lige så principfast og aktuel som nogensinde. På trods af det nuværende politiske klima i Nordamerika, er TOMMY HILFIGER forankret i den klassiske amerikanske ånd og bliver ved med at bryde grænser og bidrage med den hårdt tiltrængte amerikanske optimisme til en verden i forandring.

Vores favoritter