Must Reads

Go Bold or Go Home

Hvorfor Bread & Butter by Zalando, The Festival of Style and Culture, er denne sæsons must see-event.
© Celine Aagaard 

I hele min tid som moderedaktør har Bread & Butter været en fast del i min sociale kalender. Men siden lanceringen af Bread & Butter by Zalando i Berlin er festivalen blevet løftet til et helt nyt niveau – fra en helt almindelig modemesse til en regulær festival for mode og kultur, en destination for den internationale modebranche.

Det er et nyskabende koncept, der ikke kun er for udvalgte branche-VIPs. B&&B er åben for alle. Festivalen er blevet et højdepunkt i efterårssæsonen, og at den har hjemme i Berlin, gør den kun endnu mere speciel, da Berlin er en af mine yndlingsbyer. Berlin er den perfekte kulisse for eventet med alle de innovative up and coming-kunstnere, -musikere og -fotografer.

© Celine Aagaard 
Bold – det handler om at være modig og unik, og jeg bliver inspireret af, hvordan forskellige mennesker blander forskellige stilarter og mikser og matcher tøj og brands – selvom det nogle gange ved første øjekast slet ikke passer sammen.

Jeg glæder mig til at deltage og opleve B&&B til fulde. Den ikoniske designer Vivienne Westwood præsenterer en udstilling med sine værker. Gå ikke glip af hendes foredrag "Get a Life" fredag den 1. september. Et andet højdepunkt er Victor & Rolfs show søndag den 3. september, især fordi jeg gik glip af deres show i Paris. Om fredagen skal man komme tidligt for at få en plads til Jill Sander Navy-showet, efterfulgt af "The Fall & Rise of a Refugee" af Wyclef Jean. Jeg mødte ham for et par år siden, og han gjorde stort indtryk på mig. Derudover ser jeg frem til "Gurls Talk" panelet med model og aktivist Adwoa Aboah om lørdagen og "Multi-Platform Storytelling to a Gen Z Audience" med David Fisher fra Highsnobiety om søndagen. Og Topshops show er selvfølgelig et must-see.

Men B&&B er mere end blot mode. Det er også en festival med masser af mad og musik. Michelin-kokken Hawker Chan tager sine prisbelønnede retter med til Berlin. Og så er der musikken. B&&B vil være det helt store samtaleemne i flere måneder efter, med alt fra indiebands til verdensberømte dj's og veletablerede, indflydelsesrige kunstnere som M.I.A. og FKA Twigs. A$AP Rocky var et af højdepunkterne sidste år, og taget lettede fuldstændig over hans lille intimkoncert.

B&&B er unikt, da det er en kombination af mode, kunst, mad og musik. Du kan gå på opdagelse og opleve det hele meget tættere på, end hvis det havde været et almindeligt "invitation-only" modeuge-event, en festival eller en koncert. Og det bedste er, at du får mulighed for at se og købe en masse produkter, inden de kommer online. Denne sæson handler det om at være modig – be BOLD. Mode og stil handler om meget mere end, hvad der lige er trendy nu. Det handler om, hvordan du bruger tøjet til at udtrykke din personlighed. BOLD – det handler om at være modig og unik, og jeg bliver inspireret af, hvordan forskellige mennesker blander forskellige stilarter og mikser og matcher tøj og brands – selvom det nogle gange ved første øjekast slet ikke passer sammen.

Jeg har dyb respekt for, hvordan Zalando har formået at hæve barren for at skabe en modemesse, der er for alle, og hvordan de som virksomhed bliver ved med at skubbe til deres egne grænser. Vi ses i Berlin!

Gå ikke glip af The Festival of Style and Culture! Køb din B&&B-billet HER.