The Hot List

På rundtur i New York

Modeugen er ganske vist overstået, men disse fem items, inspireret af New Yorks distrikter, vil gøre det svært for dig at slippe Big Apple-stilen.
Victoriansk Vero Moda-bluse

Brooklyn Vintage

Brooklyn er uden tvivl det hippeste distrikter. Uanset om man opholder sig i de cool barer og caféer i Williamsburg eller gallerierne og pakhusene, der er omdannet til klubber, i Bushwick, kan man ikke undgå at være omgivet af Brooklyns cool kids. Denne victoriansk inspirerede bluse fra Vero Moda er det perfekte piece at have på til Brooklyn Flea. Afslut din shoppingtur efter vintagetøj med drinks på in-stedet Loosie Rouge.

Trenchcoat, Abercrombie & Fitch

Manhattan Prep

Selvom du ikke var en af de heldige, der fik billet til en af de mange shows i denne uge, skal du stadig være klar til at komme på Instagram. Gadefotograferne ligger på lur ved hvert gadehjørne. Hold fast i den klassiske og tidløse stil med denne smarte trenchcoat fra River Island. Den vil fremhæve dine kurver, når det perfekte billede bliver taget, på Paul's Casablanca, Paul Sevignys nyeste nattelivssatsning.

Baggy jeans fra Wood Wood

A Bronx Tale

Bronx er et sandt party-distrikt, hjemsted for New York Yankees og hip-hop-musikkens fødested. Kør den klassiske "BX"-stil i disse baggy jeans fra Wood Wood, og drik et par cocktails, mens du lytter til moderne R&B, i Evo Lounge.

Glitrende ankelstøvler fra Madden Girl

Staten Island Merry

Disse glitrende ankelstøvler fra Madden Girl får dig til at funkle til hvert eneste show. Men når modeugen er overstået, er de stadig behagelige nok til en hurtig tur med færgen til Staten Island. Nyd et glas italiensk vin i Z Two Lounge, og nyd den bogstaveligt talt uvurderlige udsigt over New York City på vej tilbage til Manhattan.

Clutch fra New Look

Queens Queen

Uanset om du foretrækker peruvianske Pisco Sour, taiwanesisk bubble tea eller pakistansk lassi, er den bedste måde at opleve dem på ved at tage en tur til Queens. Denne taske fra New Look holder styr på alle dine ting, når du er på barcrawl i det mangfoldige distrikt.