The Hot List

Go Bold or Go Home

Overvejer du, hvad du skal have på til Bread & Butter, the Festival of Style & Culture? Her er fem friske pieces, der med sikkerhed får dig til at skille dig ud fra mængden.
  Baseball-caps med net fra Missguided

Miks og mesh

Uanset om det blot er en enkelt del eller et helt outfit: Det er afgørende, at du mikser og matcher, hvis du vil skille dig ud. Udtryk din kreativitet med denne baseball-cap fra Missguided i net og læder. De forskellige materialer giver den amerikanske klassiker et nyt udtryk, så du lynhurtigt bliver en del af #babesofmissguided-bevægelsen.

  Sweatshirt adidas white/legink

Holla! Det grafiske holder

Iøjnefaldende mønstre giver selv den mest ensartede uniform en ny dimension. Bekæmp det banale, og vælg usædvanlige motiver som denne adidas Originals-sweatshirt (de små polkaprikker er i virkeligheden små sorte penselstrøg). Husk at besøge adidas brand lab, hvor din selfieverden får en dristig overhaling.

  Bomberjakke fra Puma

Shine Bright

"Shine bright like a diamond!" Sådan synger Rihanna i sit hit "Diamonds" fra 2012. Følg Pumas Creative Directors råd, og giv dit look lidt diva og shine med denne bomberjakke i lys syren. Den er perfekt til dansetrinnene, når Puma afholder dansetræning søndag den 3. september.

  Palazzo Joggers fra Bik Bok

Snap to It

I år bliver B&&B med sikkerhed edgy og innovativ, så slå dig løs i disse trackpants med trykknapper fra Bik Bok. De er helt enkle, men et stærkt stilstatement. Og så er de ideelle til en tur i Bik Boks boldbassin!

  Metalliske Reebok-sneakers

Flash Forward

Få det helt rigtige fodfæste med disse metalliske Reebok-sneakers. Glimmerdetaljerne får med sikkerhed dine fødder til at slå gnister på gulvet under Reeboks 60-minutters træning fredag den 1. september og lørdag den 2. september.

Gå ikke glip af The Festival of Style and Culture! Køb din B&&B-billet HER.