Style me

Lunt tøj til efteråret

Når sommer bliver til efterår, bliver jakker en fast bestanddel af garderoben. Her kan du se tre muligheder, der passer til din travle hverdag.

I takt med, at sommer afløses af efterår, bør din garderobe afspejle dette skift. Det er slut med farverige sommerkjoler og luftige sko. Nu er det tid til støvler, trøjer, jeans – og jakker, dog lette jakker, så overgangen bliver behagelig og ikke for lummer. Heldigvis er der masser af jakker at vælge imellem, så du kan have det dejligt varmt, når temperaturen falder til under de 15 grader.

&copy Christian Vierig / Getty Images
© Christian Vierig / Getty Images 

Til kontoret

Selvom arbejdsgarderoben er blevet mere afslappet i løbet af de senere år, betyder det ikke, at du skal give afkald på alt, der hedder stil, og bare hoppe i en gammel jakke. Selvom læderjakker måske kan forekomme lidt for rockstar-agtige, kan de længere versioner sagtens være en del af det perfekte arbejdsoutfit. Vælg en i laklæder, og hav den på over en mere feminin kjole eller nederdel, ligesom modebloggeren Chriselle Lim gør her. Det symboliserer kvindelighed med kant.

&copy Melody Jeng /Getty Images
© Melody Jeng /Getty Images 

Til weekenden

Weekender er lig med en tur i fitnesscenteret efterfulgt af brunch. Den evigt populære bomberjakke fungerer optimalt til begge ting. Tag en bomberjakke på over et par smarte yogabukser. Når du har fundet din indre ro, så tag et par højtaljede sorte jeans og en sort tanktop, i stil med det russiske modeikon Elena Perminova, på til daten med din udkårne på din yndlingsrestaurant. Din bomberjakke er også perfekt til aftenen og natten, hvis daten fortsætter ud på de små timer.

&copy Kirstin Sinclair/Getty Images
© Kirstin Sinclair/Getty Images 

Til festen

Efteråret er også starten på festsæsonen, og du vil gerne se godt ud til alle de festlige begivenheder i din kalender. Dyreprint løfter en lidt kedeligt sort kjole til nye højder. Se blot på den spanske model Ariadne Artiles. Jeg elsker især print, som er ud over det sædvanlige eller byder på noget uventet. Det er de små ting, der giver dit outfit et efterårslook. Tag et par flotte røde sko på for at skille dig ud fra flokken.

Vores favoritter