Style me

Don’t call it a comeback

I 90'erne havde vi logo-shirts, trackpants og hoodies på kombineret med high top-sneakers og guldsmykker. I dag går vi efter et lidt mere reduceret look.
Street Style Seoul © Matthew Sperzel/Getty Images
Street Style Seoul © Matthew Sperzel/Getty Images 

Stor entré

Fila, Ellesse, Puma, Champion: En revival af disse sportswearbrands viser os iøjnefaldende logoer på T-shirts, sweatre og hoodies. I 80'erne og 90'erne var looket kun fuldendt med de passende joggingbukser. I dag bruger vi dem snarere til at se "Broen" i om søndagen. Kombineret med en knælang slå om-nederdel eller højtsiddende Marlene-bukser og pumps er streetwear-shirts klar til hverdagen – og endda til kontoret.

Mary Seng © Timur Emek/Getty Images
Mary Seng © Timur Emek/Getty Images 
Sarah Harris © Christian Vierig/Getty Images
Sarah Harris © Christian Vierig/Getty Images 

Back on Track

Den karakteristiske sidestribe på trackpants er et hit over hele linjen. Frem for alt til Fashion Weeks, hvor modebloggeren Mary Seng og Sarah Harris, skribent på britisk Vogue, går fra show til show i træningsbukser. Ud over de autentiske retro-styles er f.eks. palazzo-pants med kantbånd i siden fra adidas det rette miks af komfort og elegance. Med en hvid skjortebluse og pumps kan looket også bruges på kontoret. Når børnene skal hentes fra børnehaven, før vi skal videre til yogatimen, tager vi i en tynd cashmere-rullekrave over og slides af læder.

Gilda Ambrosio	© Melodie Jeng/Getty Images
Gilda Ambrosio © Melodie Jeng/Getty Images 
Celine Aagaard © Christian Vierig/Getty Images
Celine Aagaard © Christian Vierig/Getty Images 

Prøv med lidt hygge

I Skandinavien er hygge tit forbundet med hygge i hjemmet. Med sweatshirts og hættetrøjer i XL tager vi hyggen med ud på gaden. F.eks. efter norsk forbillede: Celine Aagaard, grundlægger af online-magasinet Envelope, nedtoner lametta-effekten af sine sølvfarvede culotte-bukser og sine ankelstøvler med en sort hoodie. Attico-designeren Gilda Ambrosio viser, hvordan en grå oversize-sweater giver dig et perfekt outfit til en dateaften – nemlig kombineret med en lang fløjlskjole og perleøreringe. Og næste morgen hygger vi igen med en sweatshirt og en kop kaffe derhjemme i sofaen.

Shop stilen