How-to

Sådan bruger du vandrestøvler

Det behøver ikke at være kompliceret at vælge det rette fodtøj til dine friluftseventyr. Disse tre rå looks er veludførte, vejrfaste kandidater.
 
  Snørestøvletter fra Timberland Skjortebluse fra Lee Sovepose fra POLER

Vandrelyst

Kickstart sommerens campingtur – eller friluftscatwalk – med den ikoniske Timberland-støvle. Det robuste vandtætte læder, anti-fatigue-sålen og den optimale ankelstøtte hjælper dig med at gå ekstra langt uden at gå på kompromis med stilen. Sæt dem sammen med afskårne denimshorts, en ternet skovmandsskjorte og en løs T-shirt. Tilføj en funktionel rygsæk til dit vigtigste friluftsudstyr og en hue til at holde kulden på afstand.

  Trekkingsko fra Salomon Toppe fra TWINTIP Cargobukser fra J Brand

På sporet af et miks

Vandre- og spadsereture om sommeren kræver en lettere sko i stil med træningssko, og dette par fra Salomon er perfekt til formålet med et vandafvisende ydre og et godt greb selv på glatte klipper. Match dem med brune cargobukser, en enkel T-shirt og en regnjakke til at klare stierne. En alsidig bandana beskytter dit hoved mod solen og fungerer også som svedbånd. Tilføj en rygsæk for at fuldende dit cool vandrelook.

  Støvler fra Dachstein Jakke fra Club Monaco Shorts fra Soaked in Luxury

Bootylicious

Robust fodtøj, som du kan have på hele dagen, er definitionen på gode støvler, og dette par fra Dachstein er et bevis på netop dette. De kombinerer komfort, kvalitet og alsidighed og er afgørende for stilen for et fuldendt look. De er nemme at matche med grønne shorts og en top og jakke i samme nuance. Og så er du klar til jagten på eventyr i både junglen og storbyen.