How-to

Sådan bruger du stærke farver

Denne sæson handler om strålende, kraftige farver. Se tre måder at skabe et stærkere, friskere og mere markant outfit på med de mest trendy farver.
Stine Goya - Sommerkjole Hilfiger Denim - Cowboyjakke

Gul feber

Gul er sæsonens farve og sikrer en optimistisk tøjstil. Den løfter øjeblikkeligt stemningen og gør hverdagen så meget bedre – også i gråvejr. Hvis du vil finde lykken hurtigere, så vælg en ensfarvet kjole i denne flotte farve, f.eks. denne silkesag fra Stine Goya. Få et afslappet look ved at kombinere den med en denimjakke i samme farve og et par hvide sneakers. Bliv mere farvestrålende og vovet på et øjeblik ved at fuldende dit outfit med pink øreringe, som matcher kjolens fine mønster.

YAS - Nederdel Tommy Hilfiger - Badedragt VOGUE Eyewear GIGI HADID - Solbriller

Charmerende i pink

Pink og lyserød er nogle af de hotteste farver i øjeblikket og velegnet til et farvestrålende look fra top til tå. Men ved at kombinere farven med andre dristige nuancer eller en bodystocking får du endnu flere stilpoint. Hop i denne lyserøde midi-nederdel fra Y.A.S sammen med en klassisk bodystocking for et chikt strandlook, der holder hele dagen. Tag en Hawaii-inspireret bomberjakke og et par smarte hvide sandaler på, og sæt dine pink solbriller på næsen: Nu er du klar til hvad som helst denne sommer.

Ports 1961 - Bukser ESSENTIAL - Skjorte

På med striberne

Hvis det ikke er nok for dig at slå dig løs i farver, så prøv striber. Udnyt mulighederne med den markante stribetrend, og vælg uventede kombinationer som denne løstsiddende orange bluse fra Equipment og grønne cropped bukser fra Ports 1961. Disse pieces kan bruges både dag og nat og vil helt sikkert vække opsigt. Et farve-clash viser bare, at du har helt styr på stilen. Fuldend dit look med hvide slingbacks og chandelier-øreringe for en maksimal effekt.