For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Earnest Sewn

Mærke
Pris
479
479
479
479
krkr
Størrelse
Længde
Livhøjde

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Den nye kollektion fra Earnest Sewn indeholder moderigtige items til både mænd og kvinder. De smarte designs er lavet i en lækker kvalitet og med et stort fokus på at passe ind med tidens trends. I kollektionen finder du smarte prints, moderigtige striber og simple designs, som fint kan sættes sammen med det tøj, du har hængende i klædeskabet derhjemme.

Til de moderigtige mænd og kvinder

Earnest Sewn er ofte kendetegnet med deres simple designs og passion for tidløs mode. Deres kollektion emmer af minimalistisk og sofistikerede linjer, som går igen og igen i de mange forskellige items – uanset om du kaster blikket på deres smarte kvindejakker, langærmede T-shirts med rullekrave eller smarte kvalitetsjeans. Særligt er vi vilde med de smarte striks og pullovers, som kvinderne kan forkæle sig selv med i simple designs og jordbundne farver, som passer perfekt til vinterens kolde måneder. Den trendy olivengrønne farve er perfekt sammen med dine sorte jeans og et par varme vinterstøvler, som passer på dine fødder i kulden.

Mangler du jeans i dit klædeskab?

Earnest Sewn laver de lækreste jeans til både mænd og kvinder i en udsøgt kvalitet og med et tidløst design, som kan hives frem fra klædeskabet sæson efter sæson. Du kan finde helt klassiske eksempler af denimjeans, sorte skinny jeans og boyfriend-cut jeans – men også et par trendy overalls eller et smart jumpsuit i olivengrøn denimlook. Mange af modellerne har tilmed det moderne og rå iturevne udtryk, hvor der er huller ved knæene – både til herrer og til damer. Du kan aldrig få for mange jeans – slet ikke, når det er disse kvalitetjeans fra Earnest Sewn. Forkæl dig selv eller din kæreste med et par, som nemt kan give din garderobe frisk pust med deres minimalistiske enkelthed.

Inspiration