Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Længde
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Når vejret skifter, er det nødvendigt med tøj, der passer til årstiden. Vi elsker godt design - også når det gælder overtøj. Leder du efter en stilet og cool overgangsjakke, så er Dry Laundry et brand, der har forstået at gøre dem unikke og give dem masser af stil – gå næste årstid i møde med stil.

Dry Laundry – moderigtigt overtøj

Når årstiderne skifter, så er det ved at være tid til at få overtøjet frem. Det betyder, at dit smarte tøj bliver gemt væk under en jakke eller frakke, mens du er ude – men det betyder ikke at din stil bliver dårligere. Der findes nemlig mange smarte jakker og frakker, som er skabt i en trendy design, der lader sig inspirere af blandt andet Urban miljøet. Elsker du dine blazere, og ville ønske dette var et look, du kunne have på ude i efterårskulden uden at fryse? Det er den drøm, som Dry Laundry har skabt i deres kollektion af efterårsjakker. Med deres unikke design har de fået det stilede blazerlook frem i en varm jakke, og looket er ikke til at tage fejl af. Jakkerne ligner nemlig den ægte vare, selvom de findes i modeller med lynlås, der kan lukkes helt op til halsen.

Trendy jakker fra Dry Laundry

Brandet har forstået at udmærke sig med denne varierede kollektion af jakker. Der findes de stilede jakker med blazer looket, men også afslappede modeller til dig, som fortrækker det casuelle look. Deres vinterkollektion indeholder eksempelvis jakker med et mere uformelt look – til tider endda sporty. Om du leder efter en overgangsjakke eller en vinterjakke, så er det god mulighed for at finde en jakke, der passer til din personlige stil i denne varierede kollektion. Gå næste sæson velklædt i møde i en jakke, der ikke kun er i god kvalitet, men som også er skabt i et fantastisk design.

Inspiration