Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Rabat
Materiale
Bæredygtighed
502 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er altid skønt bare at kunne dykke ned i et tøjudvalg, og så finde alt det man har brug for. Det kan du hos britiske Dorothy Perkins, der med mere end 600 butikker i England samt over 100 på verdensplan, er et rigtigt stort foretagende. Derudover kan du naturligvis shoppe online, hvilket de fleste foretrækker i dag. Så giv dig i kast med alle de lækre sager her på Zalando.

Hvad der i 1909 startede som et undertøjsmærke er i dag vokset sig til et internationalt livsstilsmærke med alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko og accessories. Med Dorothy Perkins kan du nemlig skabe komplette looks på stribe, og den røde tråd i alle kollektionerne gør det samtidig nemt at mikse og matche på tværs af linjerne.

Dorothy Perkins – et designudtryk, du vil elske!

Med over 100 år på bagen har mærket været gennem en masse forskellige stilmæssige perioder, så der er styr på de nyeste tendenser. Man er ikke bange for at eksperimentere med tingene, men man holder sig altid indenfor mærkets normer og grundsignatur. Det giver dig tryghed blandet med tidens mode. Så oplev hvor alsidigt mærket er.

Med Dorothy Perkins får du ikke en lille begrænset niche-kollektion. Nej, for firmaet har musklerne og resurserne til konstant at diske op med nye attraktive kollektioner. Derfor skal man aldrig vente længe på de sidste nye looks, som er klar til at klæde dig på med personlighed.

En af de vigtigste ting hos dette populære mærke er, at man aldrig går på kompromis med kvaliteten. Samtidig er man til rådighed for alle kvinder, der ønsker et moderigtigt look til overkommelige priser. Derfor finder den 18-årige pige partytøj, ligesåvel som den 40-årige business-kvinde finder hverdags-looks.

Det er så inspirerende at dykke ned i udvalget fra Dorothy Perkins. Der bydes nemlig både på masser af klassiske og tidløse looks, men også på farverige og mønstrede designs. Det er alt fra rock’n’roll-looks med jeans og læderjakke til fine festkjoler. Dermed dækker mærket både dine casual samt dine formele behov.

Gå ikke glip af

Feminin Fashion

Dorothy Perkins er et utrolig traditionsrigt brand med britisk oprindelse. De har slået deres navn fast på markedet som brandet, der leverer budgetvenlig, omend feminin og stilet mode, med særegne signaturmotiver. Designerne hos det erfarne brand forstår sig i sandhed på at beherske et væld af forskellige stilarter. I udvalget her finder du nemlig alt fra ordinær, jordnær mode - til utrolig særegne og eksperimenterende modebedrifter. Til det klassiske publikum er her eksempelvis traditionelle, helfarvede modeller i flotte og stilsikre nuancer som blå og dyb-rød. I udvalget finder du alt fra fodtøj til kjoler, halstørklæder og hatte, så du kan sikkert også finde en beklædningsdel, som du står og mangler i din garderobe. Brandet leverer feminin mode med stort F, og der er en nydelig, kvindelig elegance over modellerne i udvalget her på siden. Dorothy Perkins er kendt for blandt andet at være utrolig dygtige til at inddrage pels i deres designs. Derfor finder du masser af forskellige typer tøj, der har lækre detaljer i blød pels. Rendyrket kræs for mange modeelskere!

Dorothy Perkins – Modig, feminin mode til gode priser

Tag et kig i sortimentet af mode fra Dorothy Perkins her på Zalando.dk, og få et unikt indblik i brandets univers. Brandets helt store speciale ligger blandt andet i deres kjoler, som er utrolig lækkert sammenskruede – lige efter bogen! Med delikate pasforme og smukke designs kan de rent visuelt snildt konkurrere med nogle af de største brands på markedet. Men til forskel fra de store brands, er udvalget af Dorothy Perkins tilgængeligt til aldeles overkommelige priser. Så her på siden har du mulighed for både at gøre dig et godt køb, både i forhold til det produkt, du får, men også i forhold til den pris, du må give for det. Du kan sikkert finde noget, som du med fordel kan gøre brug af i udvalget af Dorothy Perkins her på siden. Mangler du en lækker accessorie, kan du også kaste et blik på de lækre håndtasker, Dorothy Perkins har at byde på. Deres håndtasker og clutches er prægede af modigt design med feminine nuancer og særpræg som eksempelvis frynser. Så gør dig et godt, besparende køb og få dig samtidig en lækker tilføjelse til garderoben lige her i udvalget af modetøj fra Dorothy Perkins.