Populære filtre

Med mere end 95 år på bagen er Dorothy Perkins uden tvivl en af Storbritanniens favoritforhandlere på modefronten. Dorothy Perkins Curve er brandets plus size-kollektion, som er fyldt med smukke, feminine designs til kurvede kvinder. Her finder du T-shirts med smarte prints, flatterende kjoler og smukke bluser med feminine effekter og detaljer, som alle fremhæver din smukke figur.

Lad dig forføre af de lækre designs

Dorothy Perkins Curve-kollektionen er feminin og spækket med smukke detaljer. De mange designs spænder bredt, så der er noget til enhver lejlighed og for enhver smag. Brandet har sans for mode og en indgående forståelse for det at skabe tøj, som bringer det bedste frem i dig. Dorothy Perkins Curve laver tidløse designs, som nemt kan hives frem fra skabet sæson efter sæson, uanset om du skal dase hjemme i lejligheden, spise med veninderne eller til den årlige firmafest med kollegerne. Tag en smuk vinrød bluse på med et par sorte jeans og nogle stærke accessories, og så er du klar til at gå en ny dag i møde.

Flatterende, forførende og feminin

Blandt sortimentet fra Dorothy Perkins Curve, finder du tøj, som kan bæres til alle lejligheder – og som nemt kan mikses og matches med din eksisterende garderobe. De mange, smukke designs af skjortebluser, bluser og T-shirts kan med fordel sættes sammen med dine yndlingsbukser eller -jeans, som du ikke kan undvære i hverdagen. Ligeledes kan én af de mange kjoler fra kollektionen nemt bruges igen og igen til dine familiemiddage og kæresteture sammen med et par stiletter eller støvletter. De enkelte og æstetisk stærke designs vil stensikkert komplimentere både dig og din garderobe. Fordyb dig selv i de smukke blomstermønstre, kække prints og elegante detaljer – det fortjener de.

Inspiration