For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Disney/PIXAR The Good Dinosaur

Mærke
Farve
Pris
107
107
107
107
krkr
Størrelse
Materiale

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Disney har gjort det igen. Deres film om The Good Dinosaur er gået lige i hjerterne på alle de små. Deres fantasifulde univers bliver her udtrykt i form af skønt tøj til de mindste, der elsker den søde tegnefilm. Overrask de mindste med skønne prints fra Disney, der er svære at modstår for børn som voksne.

The Good Dinosaur – fantasifyldt design

Den charmerende tegnefilm er blevet et hit over hele verden. Den flotte animationsfilm bliver i den grad foldet ud i denne kollektion, hvor der er lagt vægt på komfortable stoffer, som de mindste kan bevæge sig frit i. Bomuld og behagelige elastikker holder tøjet på plads uden at skabe ubehag eller gnave nogle steder. Puttetiden bliver meget nemmere, når du kan lokke med en skøn The Good Dinosaur pyjamas at hoppe i. De grønne nuancer og mørkeblå strejf giver et beroligende look, som især de mindste drenge er helt vilde med. Kollektionen reflekterer perfekt filmens varme og charme.

Bring glæde med flot tøj

Vælg en af de simple langærmede T-shirts fra dette sortiment, som du nemt kan matche med et par jeans til den hurtige dreng. En hvid T-shirt med et fremtrædende print med den gode dinosaur er helt perfekt til hverdagen. Her finder du flotte separate trøjer og bukser, men også smarte sæt, der allerede er sat sammen for dig. Den grå og blå farvepalette taler til enhver dreng, der elsker fart og farver. De smarte sweatshirts med hoodies finder du i varme tekstiler, der nemt kan gå ind under en smart cowboyjakke i efteråret. The Good Dinosaur bringer liv og glæde til dine børns garderobe.

Gå ikke glip af