Herrer
Børn

Dimensione Danza og Dimensione Danza er italiensk danse-, sports- og fritidstøj til piger i alle aldre. Stilen er feminin, frisk og fornyende og passer perfekt til kvinder og piger, der elsker at være smarte, også når de ”bare” skal slappe af eller er på vej til dans eller fitness. Dimensione Danza er en glimrende mulighed for dig til at investere i noget lækkert og foryngende fritidstøj, der afspejler New Yorks gadeliv, musicals og streetdansere. Det er nemlig her, at Nadia og Ginger henter størstedelen af deres inspiration til tøjet. I udvalget af Dimensione Danza finder du både tights, toppe, shorts, T-shirts samt træningsjakker og -bukser. Det hele er fremstillet i en frisk, farverig stil, der giver lyst til at danse, springe rundt eller giver den hele armen i fitnesscentret!

Dimensione Danza - slå til med det samme!

Hvorfor ikke skifte det kedelige fritidstøj i praktiske farver ud med nogle lækre tights og farverige toppe og en skøn sweat med lynlås fra Dimensione Danza på Zalando.dk? Ja, helt ærlig, hvem kan sige nej til det! Slå til med det samme, klik dig ind allerede i dag og få nogle varer i kurven. Ingen ved, hvor længe de gode varer fra Dimensione Danza er på lager. Så skynd dig at være en af de første og få mest muligt ud af denne enestående chance. Der er meget at vælge imellem, men et par skønne træningsbukser i sort med en flot farverig T-shirt kan man altid bruge. Vi ses på Zalando.dk!

Dimensione Danza – Feminint sportstøj

Dimensione Danza er et italiensk brand, der producerer pigetøj til blandt andet dans, sport og fritidsliv. Stilen er frisk, feminin og motiverende, eminent til dig, der for eksempel gerne vil tage dig bedst muligt ud, når du dyrker fitness eller sport. Dog behøver du på ingen måde at leve synderligt aktivt, for at kunne gøre godt brug af det lækre tøj fra Dimensione Danza. Det egner sig nemlig også perfekt til eksempelvis afslapning derhjemme på sofaen eller en casual slentretur i byen. Brandet står bag et væld af modebedrifter inden for forskellige kategorier, blandt andet producerer de T-shirts, tights, shorts, sports-bh'er, træningsbukser og meget mere. Tøjet egner sig til et væld af forskellige ting, men brandet har sine tydelige rødder solidt plantet i dansens verden. Brandet blev grundlagt i år 1982 af den klassiske danser Nadia Necchi og hendes mand, Enrico Baroni, som var stylist. De havde været en tur over atlanten, og havde besøgt USA. Her blev de meget fascinerede af stilen, som dansere og perfomere havde på scenen i navnlig Broadway forestillingerne. Denne inspiration tog de med sig hjem til Italien, hvor de begyndte at arbejde på en europæisk version af det flotte dansetøj. Resultatet blev Dimensione Danza, som vi kender det i dag.

Dimensione Danza - Italiensk aktivitetstøj med rødder i dans og broadway

Bliv klar til booty-shake og dansetrin med lækkert dansetøj fra Dimensione Danza. Tøjet er dedikeret til danseverdenen, som er en visuel sport, og derfor er tøjet naturligvis også visuelt og æstetisk imponerende. Dernæst er dans en fysisk krævende sportsgren, så denne kollektion er også udarbejdet med henblik på luftighed, bevægelsesfrihed og ventilation. Så præster dit bedste på dansegulvet med dedikeret dansetøj fra Dimensione Danza! På Zalando.dk elsker vi dans, hvad end det er hip-hop, breakdance, zumba eller noget helt fjerde. Og vi vil gerne hjælpe alle landets dansere med, at se godt og moderigtigt ud, imens de dyrker sporten. Derfor har vi samlet dette omfattende katalog fra Dimensione Danza, så også du derhjemme kan få lækkert dansetøj til en budgetvenlig pris. Vi har samlet alt det bedste fra brandet lige her på siden, så hvis du er på udkig efter nyt dansetøj, så fortvivl ej! Der er sikkert noget på siden her, der vil passe perfekt til lige præcis din dansestil.