For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Deus Ex Machina

Mærke
Pris
139
139
639
639
krkr
Anledning

22 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Med Deus Ex Machina kommer du altid street ud af døren uanset om du bærer et af brandets caps, skjorter eller T-shirts. Dette brand bidrager med lidt af hvert til din garderobe til de fire årstider. Det hele kan bruges i kombination med hinanden samt med din eksisterende garderobe. Stilen er street, unik og perfekt til manden, der nyder at skille sig ud.

Sæt caps på din must-have liste

Man finder en cap i stort set alle mænds garderobe. Med Deus Ex Machina har du muligheden for at skifte den gamle ud med en ny fed model. Brandet har masser af cool modeller i den afdæmpede afdeling, men er bestemt ikke bange for at kaste sig ud i funky farvekombinationer. Dette kendetegner stilen hele vejen gennem brandets kollektioner, hvilket giver noget til enhver smag. Cappen er ideel til at opnå en fed attitude, men er på samme måde, som solbrillen, en lappeløsning for uldet eller fladt hår. Med en fed cap ved hånden er du altid klar til at gå stilfuldt ud af døren, uanset om turen går ned i supermarkedet eller hen til vennerne.

Få en unik stil med Deus Ex Machina

Deus Ex Machina byder også på fede skjorter og sweatshirts i friske farver og mønstre. Gå med den sommerlige Hawaii-stil i de traditionelle blomsterprints, som aldrig går af mode. Sammensæt dem med et par almindelige jeans til hverdag eller et par stofshorts og sneakers i et gennemført sommerlook. Skjorterne fås både i lang- og kortærmede så de kan bruges til de fleste årstider. Du kan skille dig ud fra mængden i de fede farver, men du kan også opnå det afdæmpede, minimalistiske look med de neutrale T-shirts og sweatshirts, som passer perfekt ind i den nordiske trend. Find dine favoritter lige her på Zalando.dk.