Sko, tøj og accessories fra Deus Ex Machina

Mærke
Pris

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Det dufter langt væk af mandehørm, når man kender til baggrunden for Deus Ex Machina. Her får man et fuldblodsmærke med benzin i blodet og masser af fart over feltet. Mærkets signatur er nemlig salg af motorcykler. Men det stopper ikke her. Nu kan du nemlig også få fingrene i nogle af de fede tøjkollektioner!

Deus Ex Machina – masser af kraft bag dit look!

Tænk på Australien, highways, streetwear-attitude og masser af hestekræfter mellem benene. Deus Ex Machina er startet som et firma med primært salg af motorcykler. Men hvad hører sig ellers til, når stilen skal passe til? Det gør naturligvis urbane stilarter med casual og fede udtryk. Kollektionerne er netop indbegrebet af maskulint og drenget tøj og tilbehør på samme tid. Dermed er der fede looks klar til dig, hvad enten du skal ud på den tohjulede med eller uden motor eller foretager dig alt mulig andet i hverdagen og fritiden.

En stil der lader ungdommeligheden blive

Sig farvel til far-looks og hej til tidens drengede stilarter. Hos Deus Ex Machina holder man tingene enkle og afslappede, hvad enten det drejer sig om T-shirts, caps, sweatshirts eller andet. Det er bløde bomuldsmaterialer, som sidder komfortabelt på kroppen, samt et verdenskendt logo med power. Kollektionerne egner sig perfekt til street-looks i form af jeans, chinos eller shorts – toppet med et par sneakers. Maskineriet kører på fuldt tryk med dette australske by-mærke fra Sydney, der også henter inspiration fra musik, surfing og kunst. Og dermed er linjen til et kreativt look lagt.