accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Designertasker

1076 varer
1076 varer

Gæsteblogger om designertasker!


Med Ditte Degn, blogger på www.velvetsnow.dk

Ditte Degn


Hvad adskiller en designertaske fra andre tasker?

I den tid, jeg har købt designertasker, har jeg primært gået efter sjovt design, tasker der skiller sig ud fra mængden. En designertaske adskiller sig vel fra "normale" tasker ved at have et lækkert design, der for mig oser af kvalitet og masser af tanker bag detaljer, materialevalg osv. Derudover er det kvalitet. Lækre materialer, det være sig læder, ruskind, silke, osv. Men det er ligeså meget en taske, jeg kan se i min garderobe mange år frem. En taske der blender ind, men alligevel skiller sig ud og det er ligeledes en taske, der kan holde til at blive brugt og endda bliver endnu smukkere af det.Hvordan vælger du hvilken stil og farve du vil gå efter?

Jeg har ændret en smule smag, siden jeg købte min første designertaske. Dengang det hele begyndte købte jeg sorte og grå tasker. Det hele startede med en sort, fransk, klassisk designertaske. I dag har jeg ingen sorte designertasker i min samling. De er primært pink, røde, lilla og brunlige. Sågar en orange er lige flyttet ind. Jeg er altså gået fra at være super klassisk til at skeje meget mere ud. De lidt skæve tasker gør mig glad, og der er intet bedre end at blive glad af at kigge på sin taske hver dag, synes jeg.  


Hvilke materialer er gode at købe, hvis tasken skal holde sig pæn?

Hvis man kun har én taske, så synes jeg klart, man skal vælge en i skind, da ruskind er meget sart. Jeg startede ud med skindtasker, og samlede en flok af dem, før jeg bevægede mig over i ruskind. Ruskindstasker er nemlig ikke vilde med regn, og det har vi jo meget af i Danmark. Jeg cykler rundt hver dag, så en taske skal kunne holde til at komme på tur med mig i al slags vind og vejr. Derfor har jeg tasker i skind og tasker i ruskind, så der er lidt at skifte imellem, hvis vejret kræver det en dag.


Hvordan passer du på dine designertasker?

Jeg imprægnerer dem altid, i hvert fald lige når de flytter ind. Jeg er dog slet ikke pernitten, når de først bor her. Jeg er af den skole, hvor jeg mener, at ting skal bruges. Ellers er det for dumt at betale så mange tusind kroner for en taske. Men jeg er samtidig ikke sådan en, der smider rundt med den. Mine tasker ligger MEGET sjældent i min cykelkurv fx, det får de for mange knubs af. Så jeg foretrækker langt hen ad vejen cross body tasker, så har jeg mine hænder fri til at cykle, shoppe osv. Det er ret bekvemt. Men jeg er som sagt ikke pernitten, så min taske kan godt ende på gulvet i et prøverum eller på en café, men jeg kan da godt lige tjekke, at den ikke ender oveni et eller andet. Ellers giver jeg dem lidt pleje, når de har behov. Fx lidt læderbalsam til at fjerne neglemærker eller lignende.


Hvad er din ultimative taskedrøm?

Hm, den skifter efterhånden som ting og sager flytter ind. Men jeg drømmer pt. hede drømme om en designertaske i velour. Jeg har set en i jadegrøn, og det var det smukkeste syn nogensinde. Men 18.000 for en taske i velour er måske alligevel at presse den. Og jeg er stadig på SU. Jeg har netop solgt en af mine designertasker for at betale en tandlægeregning. Sådan er livet på SU med den hang til kvalitet nu engang.


Hvad er dine tre bedste råd til at købe designertasker?

-Køb noget, der for dig er tidsløst. Om det så er en sort eller en pink taske. Det er forskelligt, hvad der er en klassiker. For mig var det ikke sorte tasker, fandt jeg ud af. Jeg skal have noget med spræl i.

-Hvad skal du bruge den til? Hverdag? Fest? Hvilke krav har du? Jeg er jo stor tilhænger af cross body tasker, så det er ofte et af mine krav, da jeg ellers ikke kan bruge den hver dag.

-Lad være med at hænge dig for meget i trends. Har tasken været fremme længe? Er du vild med den her fx fem år efter den kom frem? Måske du endda skal ud og finde en taske, der er fra en fem år gammel kollektion, man ved aldrig, hvor den perfekte designertaske findes.