Damer
Herrer

Sko, tøj og accessories fra DC COMICS - BATMAN

Mærke
Alder
Pris
Materiale
1 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Tag med i superhelte-land med DC COMICS – BATMAN! De fleste børn er vilde med tegneseriefigurer og helte med superkræfter. Flagermusmanden – også kendt som Batman – er naturligvis ingen undtagelse. Derfor bydes poder i alle aldre med ind i denne dragende verden i form af kollektioner med lækker Batman-beklædning.

Ekstra energi med DC COMICS - BATMAN

Børn har generelt en livlig fantasi, og dermed er de også gode til at leve sig ind i en anden verden. Tænk blot på fastelavn eller enhver anden begivenhed, hvor udklædning indgår. Når først guldklumpen har trukket en trøje fra DC COMICS – BATMAN ned over hovedet, så vil han eller hun med det samme føle sig sej og cool. Alle kender nemlig Batman fra tegneserier og film, hvor detektiven, der lever et dobbeltliv, bekæmper kriminalitet om natten. Han er et fiktivt og uopnåeligt forbillede, som giver inspiration til at kæmpe videre og klare sig efter en krise eller et nederlag.

Superheltestatus direkte på egen krop!

Selvom DC COMICS lancerede tegneserien om Batman helt tilbage i 1939, så er denne verdenskendte figur stadig højaktuel. Han har nemlig ingen superkræfter som sådan, men gør brug af effekter og våben fra moderne teknologi. Nu er der mulighed for at erhverve tøj med fede prints af Batman, der med sin veltrænede figur i kappe, uniform, bælte og maske pryder på din nye sweatshirt. Det velkendte logo på brystet med en sort flagermus på en gul baggrund er ikonisk og legendarisk på alle måder. Derfor er merchandise med Batman også populær i alle afskygninger.