Sko, tøj og accessories fra DAY

Filter (1)

439 varer

Red din dag med Day, der altid er garant for modetøj med en exceptionel udstråling. Her får du nemlig hovedmærket serveret i en lind strøm af luksuriøse kollektioner, som er til at betale sig fra. Mærket har fundet sin helt egen hylde på modescenen, hvilket er en præstation i sig selv på et marked, der er i konstant udvikling.

DAY sætter dit look i relief

Et dansk designmærke med international appeal. Vores lille nation har gjort det igen. DAY har nemlig endnu engang vist, hvor skabet skal stå, når det kommer til hverdagsmode med et feminint boheme-tvist. Her får man modetøj, sko og accessories, som er designet ud fra et stærkt DNA i en moderne æstetik, som både er elegant, farverig og vedkommende. Skandinaviske rødder og linjer fornægter sig heller ikke, og derfor får du fingrene i det perfekte miks af hjemland og udland, som stråler af mangfoldighed og verdensborger.

Ny inspiration i garderoben

Keld Mikkelsen plus familie er hovedkræfterne bag DAY, der også er hovedmærket, og som i dag er udvidet med yderligere brands i form af 2NDDAY og DAY ET. Familiens globale udsyn, energi, kreativitet og erfaring sørger for de lækreste styles flere gange om året, hvad enten det lige præcis er den kjole, du står og mangler, en af de populære Gweneth-tasker, et par ankelstøvler, et skønt sjal eller andre produkter. Uanset om du bærer komplette looks eller enkelte items, så skinner de personlige stilarter altid igennem takket være et enormt og sirligt fokus på detaljerne, veludvalgte materialer, udsmykninger samt sublimt håndværk.

Gå ikke glip af

DAY

Vi elsker DAY! De feminine detaljer, sans for farver og øjet for skabelsen af den perfekte accessory. Det er det perfekte brand fyldt med items, der giver din garderobe ekstra kant og personlighed. Deres ikoniske tasker taler for sig selv og de har taget verden med storm. Fra Tokyo til Milano giver det danske brand kvinders outfit personlighed og stil.

Feminine detaljer

Sarte farver og fine, feminine detaljer er kendetegnet for alt, hvad DAY lancerer. Om det er en mobiltaske, en weekendbag, et tørklæde eller en ankelstøvle, så ved du, at der er lagt kærlighed og omhyggelighed i hver en detalje. Der er en rummelighed over deres tasker som gør, at du vil have plads til det hele i dem. Om du bruger den til hverdag, rejser eller fest, vil du ikke skulle mangle noget. Lommerne er strategisk placeret, taskerne er velsyede og det er tydeligt at mærke, at kunderne er i centrum. Der bliver holdt øje med hvad du har brug for, og der skabes smukke løsninger til lige præcis din personlige stil.

Selvom de er bedst kendt for deres tasker, så har brandet et bredt sortiment. Vi elsker deres ankelstøvler som altid er edgy, i lækre materialer som slangeskind eller læder og i modens dominerende farver. Sammensat med et tørklæde med et skønt print og en af deres ikoniske tasker, kan du skabe et personligt outfit, som udtrykker hvem du er. Vi elsker, at DAY omfavner den feminine kvinde. Så vil du lege med det feminine og stærke udtryk, har modegiganten de perfekte items til dig.