Katalog

4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vinteren står for døren med kolde dage, sne og regn – og det betyder, at det snart er tid til at finde vinterstøvlerne frem. Darkwood laver de lækreste støvler med flotte farver, smarte designs og stort fokus på komfort. I deres sortiment af sko og støvler er der et væld af forskellige modeller, som du frit kan vælge imellem.

Kvalitetsstøvler i spændende farver

Darkwood producerer fodtøj med en grundtanke om, at livet skal være et eventyr – et eventyr, hvor fodtøjet ikke skal være det, der sætter en stopper for dig. Derfor forener de æstetik med funktionalitet i deres designproces for at skabe sko, du kan forelske dig i. Sko, som er lavet i en kombination af håndkraft, fine detaljer og det lækreste premiumlæder. I kollektionen finder du et varierende udvalg af støvler, som alle har forskellige forcer og er udstyret med fine detaljer. Der er forede vinterstøvler, men også støvler med plateauhæle til overgangsperioderne i forårs- og efterårsmånederne eller støvler, som er snøreløse.

Udfordr vintermoden med lidt kulør på fødderne

Noget af det, der er fedt ved støvlerne fra Darkwood, er de skarpe farver. Fodtøjet er lavet i neutrale farvetoner som grå, brun og sort, men også i nuancer, som ellers er sjældent at se på så rustikke designs – farver som pink, rød, blå, gul og grøn er nogle af dem, som pryder på læderoverdelen på støvlerne. De hidsige lyserøde snørestøvler er så fede sammen med et par klassiske skinny jeans i denim eller sort og din vinterfrakke i sort. De farvestrålende sko giver dig et personligt præg i den ellers kolde vintertid, hvor farven ellers ikke er at spotte mange andre steder – også hvis du vælger de gule eller røde nuancer.

Inspiration