Damer

Tøj til kvinder fra Seafolly

Filter (1)

365 varer

Seafolly dametøj – så er sommermoden serveret!

Så er der toplækkert australsk modetøj klar til dig! Her får du et mærke, der tør gå egne veje med deres egen tryllebindende signatur. Der er nemlig skruet op for masser af sexiness og feminin attitude, så du kan hylde din kvindekrop, som den fortjener det. Intet er for stort eller småt til dette fashion-mærke, som har fingeren på de fedeste trends fra de bedste strande i verden.

Passionen for trendy modetøj er stadig intakt hos dette strandmærke, efter at firmaet er givet videre til næste generation i familien Halas. Siden 1975 har forældrene kørt kollektionerne med Seafolly dametøj op til den succes, de ligger på i dag. Nu står den unge generation så klar med nye ideer samt en kæmpe ekspertise, da de er flasket op med australsk bademode.

Seafolly dametøj – så er det nu du skal stråle!

Alt det tøj, som Seafolly disker op med, er designet med sommer og hotte temperaturer in mente. Der står nemlig især badetøj på kollektionslisten. Men du finder også kjoler, bukser, sportstøj og andre lækkerier, som altsammen er designet med et let og flagrende look, der både er raffineret og casual på samme tid.

Selvom vi ikke har plus 30 grader i Danmark hele året rundt, så er der stadig masser af muligheder for at få brugt sit Seafolly dametøj. Der skal nemlig bades og svømmes både ude og inde, og samtidig skal der grilles i haven, aftenture skal nydes ved solnedgang, og isen skal indtages langs marinaen.

Med base i Australien, hvor nogle af verdens bedste bountystrande ligger, er kollektionerne af Seafolly dametøj designet i de helt rette og perfekte omgivelser. Bare tænk på stjernerne fra Bondi Beach eller andre hotte miljøer, og du har designstilen fra mærket lige foran dig nu.

Når temperaturerne stiger, så falder tøjet. Derfor er udvalget med Seafolly dametøj lig med sommertøj i de helt rette tekstiler. Det er designs med topmoderne farver og detaljer, som får det bedste frem på din figur. Derfor er Seafolly det sikre valg til enhver modeinteresseret sommerpige, som elsker når solen titter frem.