Enhver sommergirl kender til Roxy. Det er nemlig mærket, som altid klæder dig på til udendørsoplevelser med fart på. Mærket er en del af Quiksilver, så der står surfing på programmet samt andre sjove aktiviteter, der kan nydes til vands eller på land. De mange professionelle kvindelige surfere i modellooks står som ambassadører for brandet udadtil. Så bliv inspireret med det samme.

Et australsk basismærke med base i Californien – det kan da kun gå godt! Og det gør i den grad også, som man kan se på kollektionerne af Roxy dametøj. Her får du international sportsmode med en vibrerende og feminin udstråling. Det er farver og mønstre, som det hører sig til indenfor vandsport, og det er perfekte organiske pasforme, der uforstyrret får dig frem i verden.

Roxy dametøj – den aktive pige kan røre sig som hun vil!

Se dig om i strandbaren i enhver storby, kig på løbestier, i parker og på gågaden. Overalt vil du støde på Roxy, som med elegance og fitness-attitude stråler løs i alle omgivelser. Tøjet oser af sport og en sund livsstil, men man behøver ikke være en fitness-dronning for at bære det – tøjet får dig blot til at ligne en!

Det er især badetøj, som dette hotte sports- og fashionmærke er kendt for. Men i forlængelse af det er kollektionerne med Roxy dametøj udvidet med alt andet, man måtte have brug for af casual modetøj med et fashionabelt twist. Derfor bliver du både klædt på til sport, men også til afslapning i disse velsiddende sortimenter.

Et par lyse boyfriend jeans samt en farverig top, et par denimshorts med tilhørende tunika, en flagrende maxikjole i et forførende sommerlook, en konkurrencedygtig bikini i innovative materialer samt meget andet. Roxy kan det hele indenfor urban og sporty kvindemode, så det er blot at kombinere løs.

Er du klar til sommerens komme, eller nyder du alle sæsonerne med største glæde og optimisme? Så forkæl dig selv med nogle moderne og dynamiske kreationer fra udvalget af Roxy dametøj. Her finder du alle de farver og looks, som tegner nutidens modebillede. Så shop løs på Zalando.dk.