Rosemunde-dametøj

Man kan nærmest høre det på mærkets navn; Rosemunde-dametøj lyder så fint og romantisk. Og netop sådan er signaturen. Her får du let og elegant modetøj, som danner en smuk basis på ethvert outfit. Tøjet får dig afsted på arbejde og direkte videre til sociale aktiviteter efterfølgende. Det er nemlig allround til alting.

Sødme og stilfuldhed med Rosemunde-dametøj

Lette og legende looks med de helte rette detaljer og udskæringer. Sortimentet med Rosemunde-dametøj rammer vidt og bredt ned i segmenterne med deres florlette designs, som både er yndefulde og stilede. Det er ikke lillepige-sødme og pussenutte, men voksen og moderigtig romantik og mode ned til mindste detalje. Især mærkets svaghed for blonder og bølgede kantsyninger er oppe i tiden. Og disse virkemidler bidrager til en feminin udstråling. Farvepaletten byder på alt fra lyse pastelfarver til klassiske helfarver i tidløse looks – brug mulighederne aktivt i din styling.

Dametøj med en klar profil

Toppe, cardigans og bluser er mærkets helt klare favoritter. Kollektionerne med Rosemunde-dametøj byder dog også på andre items, hvor du altid er sikret luksuriøse materialer i form af silke, modaluld eller andre lækre kvaliteter. Det er tøj, som i den grad byder foråret velkommen, men som også klæder dig på til formelle middage i de mørke vintermåneder, spændende rejser, fester og hverdagsoplevelser hele året rundt. Fleksibilitet er også et kodeord hos dette danske mærke, for den samme overdel kan sagtens bæres med jeans og sneakers den ene dag og stiletter og kjole den næste dag. Dermed fuldføres din garderobe med Rosemunde.

Gå ikke glip af