Tøj til damer

Populære filtre
14 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Klar, parat – fest, hverdag eller arbejde! Sortimentet med Noa Noa tøj klæder dig på til det hele, så du kan gebærde dig rundt mellem nye oplevelser, sjove minder, rutine, hygge og afslapning. Mærket er dansk og du får her et modsvar på datidens punk- og rock-looks takket være bløde og romantiske outfits med masser af femininitet.

Noa Noa tøj giver dig mere af det, du allerbedst kan lide

Hvis du trænger til et feminint boost i din garderobe, så er udvalget med Noa Noa tøj klar til at give dig det. Man gør nemlig en dyd ud af at skabe konturer og silhuetter, som fremhæver din figur som kvinde. Det hele er skabt i kvalitetsmaterialer, der sammen med udtryksfuld boheme-attitude leverer varen hver gang. Håndværket, signaturen samt et drys kærlighed er en del af opskriften på kollektionerne fra dette nordsjællandske mærke, der henter inspiration i naturen, men også i storbyer, hvor du kan slentre perfekt afsted iklædt nogle items fra linjen.

Boho med nutidens finesser

Poesi, refleksion og fordybelse – det hele skinner igennem i alle processerne, når der skabes nye kollektioner med Noa Noa tøj. Her finder du forårs- og sommer-glade pastelfarver, men også varme efterårstoner i mørkegrøn, brun og orange. Det hele er designet med perfektion, hvor mærkets nordiske rødder ikke fornægter sig. Samtidig sørger udsmykninger og snit for personlige detaljer, som netop får tøjet til at skille sig ud fra de kommercielle mærker. Her får du ganske enkelt et form- og farveunivers af dimensioner, som klæder dig på til alle lejligheder.

Gå ikke glip af