Elsker du også det enkle udtryk, når du skal opfriske garderoben? Med Kaffe dametøj får du moderigtige designs til din hverdag. Deres stil varierer i alt fra det enkle udtryk til de stærke farver. Det vil være et fint supplement til din garderobe hjemme. Et dansk brand vi kan være stolte af, da de præsenterer de mest fantastiske kollektioner.

Kaffe dametøj – de mange fine detaljer

Blonder er hyppigt brug i denne kollektion. De giver en fin detalje til ethvert item og kan bæres af alle. Her finder du forskellige eksempler på blonder. De indgår både som et supplement, men udgør også enkelte steder hele blusen. Derudover leger brandet også med V-udskæring og detaljer herpå. Dette giver en fin og feminin detalje, som kan bruges på mange måder i din styling til hverdagen. Match dine favorit-blonder med et par farverige bukser og se magien udfolde sig. Style med et par høje hæle og dit outfit er klar til en tur i byen. De høje hæle vil skabe en rød tråd gennem looket, og give en perfekt afrunding på den fine stil.

Den unikke kontrast

Endnu en unik detalje ved Kaffe er deres smukke prints. Mange items i kollektionen er udsmykket med flotte mønstre i stoffet. Netop alle disse prints giver en klar kontrast til et par sorte jeans. Det skaber liv og nye muligheder for at style dit outfit – og vi er vilde med det. Moden er dynamisk og det er tydeligt her. Med Kaffe dametøj får du de nyeste trends lige til din garderobe. Vælg en bluse i mørkeblå nuancer og style med et par hvide bukser. Et unikt outfit som du kan afrunde med et par smukke øreringe i sølv. Det vil holde balancen i looket og samtidig tilføre lidt ekstra shine.

Inspiration