Populære filtre

Tøj i store størrelser har ikke altid været det mest fashionable eller klædelige. Det har Junarose nu gjort op med, med deres smukke kollektioner, der rammer plet hver sæson. Her finder du deres bud på, hvordan modetøj til større piger skal se ud.

Dette brand lader dig elske dig selv som du er. Kropspositivitet er et kerneemne i denne kollektion. Det handler ikke om, hvilken type krop du har, men om at klæde den rigtigt på. Her finder du enestående snit, der kun forskønner din silhuet.

Junarose – skøn mode til kvinder med kurver

Shop blandt alt det smukke Junarose tøj, der lader dig værdsætte dine former. De giver dig smukt tøj fra størrelse 42 og helt op til 54. Skab en sexet og feminin garderobe, der lader dig sætte fokus på alt det bedste ved din krop. Om du har en stor barm, brede hofter eller en stor bagdel, giver dette brand dig, hvad du behøver.

Det er ikke altid lige sjovt at tage på shopping med lidt ekstra på sidebenene, men det er nu fortid. Lad dig forelske i de mange styles, der tæller alt fra smukke jersey- og strikkjoler, som giver dig et casual look til de lækre cocktailkjoler, der er snøret ind i livet, så dine kvindelige kurver kan blive fremhævet.

Shop også blandt de skønneste skjorter, blazere og bukser, der tilsammen kan forme det helt perfekte look til arbejdet. Det er kun dig selv, der sætter grænserne i dette udvalg, hvor du finder items til alle lejligheder.

Hos Zalando.dk er vi helt vilde med Junarose. Det er et brand, der i den grad fejrer den kvindelige krop med moderigtigt tøj. De gør mode tilgængelig for alle størrelser.

Dette er måske noget for dig

  • Store størrelser