Filter1

Diesel
Tøj til kvinder

340 varer

Diesel tøj til damer er sublim italiensk mode og et af catwalkens hotteste brands. Diesel overlader intet til tilfældighederne. De mange kvalitetsdesigns er mode til dig med en frisk stil og mod på en unik signatur.

Brandet er kendt og elsket for sine kollektioner, hvor stil og kvalitet går hånd i hånd. Er du typen, som gerne vil forene det klassiske og moderne i din påklædning har mærket masser at vælge imellem.

Diesel tøj – rebelsk attitude til skabet

Friske farveinputs og rå lædermaterialer giver dig uendelige styling muligheder. Elegant eller rå? Med Diesel tøj til damer vælger du selv. Nyd en øl på den lokale bar iført læder, en grov strik og et par af de klassiske jeans, som brandet er kendt for vidt og bredt.

Siden 1978 har brandet opretholdt en vis standard med sine denimbukser. Kombiner denimklassikerne, der kommer i mange moderne vaske, med en skjorte til de formelle anledninger og en T-shirt med et Diesel print til museumsbesøg.

Sæt det sidste touch med et par hvide sneakers og et læderbælte. Diesel tøj til damer er kendetegnet på en stil velegnet til både dagligdag og fritid. Med referencer til rock’n’roll miljøet bliver den rebelske stil let tilgængelig.

Find din favorit på Zalando.dk blandt moderigtigt slid og huller, læder, strik, denim, bomuld og sweatmaterialer. Formel kant eller tøset streetwear? Du bestemmer! Kollektionen har alt til din stil. Overdele og underdele fra Diesel er skabt til at give dig rock-attitude. Bliv moderigtig i de smarte og tidløse designs som mikses så fint.

Dette er måske noget for dig