En Cream-lady kender sin stil – hun er en ægte boheme-freak med sans for detaljer og styling. Det er ægte stilarter, der skinner igennem fra designernes kreative ideer, og hvor der gerne må skrues lidt ekstra op for det personlige look. Pynt, detaljer og unikke finesser skaber masser af alsidighed og udstråling, så du kan indtage livet på din helt egen måde.

Boheme-stilen kommer især til udtryk ved de mange blondedetaljer samt de lange og fyldige tekstiler, der rigtig kan svøbes om kroppen. Det kan være en kappe, en baggy striktrøje, en pompøs maxikjole med hippie-inspiration, et par blomstrede bukser, et par jeans med masser af påsyede detaljer samt alt muligt andet i samme boldgade.

Cream tøj – lad moden flattere dit look

Selvom Cream er dansk, betyder det ikke stramme skandinaviske linjer. Her i Norden er vi nemlig meget mere end minimalisme og tidløshed. Derfor giver dette populære mærke dig plads til at være lidt mere udtryksfuld end normalt. Så slå håret ud og skab dig et markant loose-look i nogle af disse gennem-designede items.

Målgruppen er kvinder mellem 30 og 40 år. Det er en aldersgruppe, hvor tingene har lagt sig lidt, og den personlige stil er fundet. Derfor er udvalget med Cream tøj også spækket med stilsikre looks, hvor man samtidig viser, at man ikke er bange for at kaste sig ud i noget nyt.

Det er tøj, man ser rundt omkring i forskellige miljøer, hvor der sker noget. På arbejdet, på cafe, til festival, på rejser – ja, alle steder er Cream at finde med sine fleksible og kombinerbare lag på lag-kollektioner. Det er silhuetter, der oser af feminine strøg og konturer, samt farver og udsmykninger med masser af karma og karisma.

Med kollektionerne af Cream tøj bliver du en selvstændig kvinde med stort ‘K’. Det er stilarter, der fylder dig med udstråling og selvtillid, så du kan foretage dig alle de ting i livet, der giver mening for dig – naturligvis i et look, som afspejler hvem du er som modepige og menneske.